arkadaşlar motorsiklet çekişten düştüğü için tamire götürdüm.
bana subap ayarı gerektiğini yaklaşık 2 saat süreceğini ve 25ytl olduğunu söyledi sizce normal bir fiyatmı ve arıza buradanmı kaynaklanıyordur.saygılar.
mrb.arkadaşım ,subap ayarı motor sıcakken yapılamadığı için bıraz soğumasını bekleyecektır.ondan dolayı 2 saat demişlerdir.normal bır zaman yani.fiyata gelince ustanın hakkı hiç bir zaman ödenmez bence.neden dersen adam yıllarına ,ömrünü,canını,hayatını o işi öğrenmek için heba etmiştir.sana veya bana göre sibop ayarı basıt gelebilir.ıkı dakkada 25 lira aldı çok aldı dıyebılırız ama o ıkı dakkalık işi öğrenmek için kim bilir neler yaşadı o usta.yani demek istediğim emekçinin hakkı neyse verılmelı.ama esnaflıkta mutlaka pazarlık payı vardır.sende usulunce pazarlık yaparsın..ıkı tarafta memnun olarak işin görülür.bence. sibop ayarı bozuk ise motoru çekişi düşer ve yakıt safıyatı artar.
c 70 de kaç subab varda 25 istiyo
ya bendede iki zamanlı bi motor var 125 lik acaba kaç valf bide hafif bi tıkırtı geliyo, subablardan geliyor ola bilirmi:silent:
::blusssh:
:queen::queen::queen: Seni cidiiyete davet ediyorum Mehmet.Yoksa Dumlupınar üniversitesindeki yusuf yusuf yapay dağa çıkma resimlerini güncellerim:bounce::bounce::bounce:c 70 de kaç subab varda 25 istiyo
ya bendede iki zamanlı bi motor var 125 lik acaba kaç valf bide hafif bi tıkırtı geliyo, subablardan geliyor ola bilirmi:silent:
::blusssh: