4 mevsim veya yazlık fileli mont

Öncelikle herkese iyi forumlar.
Fz6N kullanıcısıyım ve Adana gibi sıcak bir memlekette yaşıyorum.
800Tl limitim var şöyle güzel birkaç mont tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 mevsim mont diye birşey olamaz kışın o sıcağında seni sıcak tutacak ceket yazın serin olamaz

elit markaların nefes alan sıcak tutan ürünleri var ama yazın sıcağında file gibi olmaz sanmıyorum

Askerdeyken jandarma dan günlük giyidğimiz üniforma dışında depodan hiç unutmaadığım nefes alabilen ve akşamlarıda bizi sıcak tutan nano kalitede üniforma geldi ürün üzerinizde elektriklemiyor ve bizi yormuyordu sıcakta bizi bildiğin serin tuttu, ordan da az deneyimim var yani .D

Bu nasıl peki https://urun.n11.com/mont/revit-jupiter-mont-kirmizi-P219554679

Alpinestar AirTextile Modellerine de bakabilirsiniz, 750-800 TL civarı alınabilir.

Ne yap ne et mutlaka açık renk mont al. Yazlık dahi olsa koyu renk oldu mu sıcaktan pişersin.

File mont dışında hiçbir montu yazın Adana'da kullanamazsın. Yani Rev'it Jupiter'in (gördüğüm kadarıyla file ve yazlık değil) içinde pişersin.

Yukarıda paylaşılmış, Rev'it Eclipse mont kullanıyorum. Yazın her saatte her sıcaklıkta kullandım, gayet memnunum.

Kesinlikle yazlık ve bir tane de kışlık al. Ben Antalya'da yazın andes mtv air kullanıyorum. Kışın da prohell botari. Ayrıca botari nin astarı çıkık ve duruma göre bazen yazlığın yada kışlığın içine giyiyorum sabah erken yada akşam geç kullanmam gerekirse. Gündüz de çıkarıp çantaya atıyorum. 4 mevsimlik mont bizim buralarda olmaz. Mesela şu an sabahları epey soğuk ve kışlık mont, astarı ve içinde de polar kullanıyorum uzun yola sabah. Hem kışlık hem de yazlık eldiven ve hem kışlık balaklava hem de yazlık bandana çantada. Gece gündüz durumuna göre değişiyor ihtiyaç. 80-100 km yada daha üstü hızlarda gidince soğuk farklı boyuta geliyor, ona göre.
Andes 300-350 tl prohell 400-450 tl civarında. Yani o bütçeye ikisini halletmiş olursun. Bir de dizlik alırsan sadece darbeden değil soğuktan da korunursun kısmen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar