4 Mevsim Montlar Kışın üşütür mü?

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Revit-Dort-Mevsim-Motosiklet-Montu-Excalibur-Gri_13067.html

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Revit-Yazlik-File-Mont-GT-R-Air-Gri-Siyah_13134.html

Bu üçünden birini almak istiyorum. Prohel colombia kışlık montum var ve şu ana kadar kışın da bir sorun yaratmadı. Ama daha çok beyaz ağırlıklı bir mont istiyorum. Kısacası bu iki mont beni kışın prohel colombia kadar sıkı tutar mı? Yazın, bahar vs önemli değil. Kışın önemli benim için.

Son düzenleme:
Termal iclik rüzgar windstopper yelek desteğiyle kışın da kullanılabilir bence. Biraz da sizin dayanikliliginizla ilgili bir durum söz konusu

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

Tabi bir mont parası da bunlar tutar o ayrı

Bende prosev var, üşütmüyor. İçinde içliği var onu çıkarınca bile üşütmüyor :)

4 mevsimlik olanı bir arkadaşım kullanıyor, 600rr'ı var ayazda bile gazlıyor ve montun sıcak tuttuğunu üşütmediğini söylüyor :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar üşüyen bir insansın? her türlü üşütür.
Bende de 4 mevsimlik mont var mesela. ama bu sabahki ayazda üşüdüm. İçlik vardı, hatta ben termal bi içlik de giymiştim.

Montun Gore-Tex olmadığı sürece her türlü üşüme riskin var.
Çeşitli destekler kullanmadığın sürece tabi ki.

Mesela iyi bir termal içlik, ve rüzgar geçirmez bir yelek. (Mont kesinlikle %100 su geçirmez olmalı.
İyi bir balaklava.
İyi bir eldiven.
Ve de pantolonun altına iyi bir termal içlik daha.

Yoksa mont tek başına ne yapsın. Sadece göğüs bölgesi mi üşür?

http://tr.aliexpress.com/item/2014-new-model-motorcycle-jackets-PU-jackets-racing-jackets-Off-road-jackets-w-1/1791420684.html?s=p

Arkadaşlar sizce nasıl ?

Revit mercury kullanıyorum, oldukça memnunum. Tshirt üstüne montla çıktığımda bile çok bi sorun olmadı bu havalarda.
Beyaz mont pek tavsiye edilmez her daim gri oluyor. 3 gün kullandıktan sonra.

Revit jupiter kullandım. Kendi içinde ekstra termal astarıyla beraber geliyor baharda çıkarıp kullanabiliyorsunuz. Kışın ciddi soğuklarda bile gram üşütmedi. Ama buff veya balaklava kullanmak şart hangi mont olursa olsun boğazdan soğuk alır üşütür. Onu da ihmal etmeyin.

Revit'in aynı montundan bende var ama ben daha kullanabilmiş değilim, malum. Kullanım tecrübesi dışında o montla ilgili bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım. Bir de ben sırt korumasını knox'la değiştirdim, bununla ilgili bir bilgi bulamadığım için korumayı bilinçsizce kestim ve o monta uygun hale getirdim. Umarım korumada bir sorun oluşmuyordur, ben malzemeyi incelediğimde çok da bir şey olacak gibi gelmemişti, buradan bilgisi olan arkadaşlara da sormuş olayım :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar