fazla heves ... zarar.
Bende çok motor değiştirdim şu an kullandığım ya 12 ya da 14 oldu belki de 15 küllim israf yaAma son zamanlarda 2-3 senede bir motor değiştirir oldum..Hea yalan yok bir burgman 650 bulsam alırım
![]()
fazla heves ... zarar.
95 model slx'im vardı lisedeyken. Alttan tak diye ses geliyodu komple motor yeniledim bi toparlayamadım götünü. 95li bi kız arkadaşım vardı, ilişkiye başladıktan sonra öğrendim bunu yoksa zaten sübyancı değilim ama onuda adam edemedik. 95li bi forum arkadaşım var hüseyin. Yazdıklarının nereye gideceğini bilmeden yazıyodu. Bir metninde 2 kere motorun stoppie yapamıyo diye yakarıyodu, kendinden onlarca yaş büyük insanlarada bu konuyla dalga geçtiler diye hakaret ediyodu. Halbuki motorum lastikleri güven vermiyor sürekli kitleyip kayıyor dese, stoppie gibi kelimeleri bişey sanıp kullanmasa bunları yaşamayacağını düşünemiyordu. Umarım zamanla düzelir.
95 yılında bu ülkede çok günah işlenmiş, lanetlenmişiz![]()
95 model slx'im vardı lisedeyken. Alttan tak diye ses geliyodu komple motor yeniledim bi toparlayamadım götünü. 95li bi kız arkadaşım vardı, ilişkiye başladıktan sonra öğrendim bunu yoksa zaten sübyancı değilim ama onuda adam edemedik. 95li bi forum arkadaşım var hüseyin. Yazdıklarının nereye gideceğini bilmeden yazıyodu. Bir metninde 2 kere motorun stoppie yapamıyo diye yakarıyodu, kendinden onlarca yaş büyük insanlarada bu konuyla dalga geçtiler diye hakaret ediyodu. Halbuki motorum lastikleri güven vermiyor sürekli kitleyip kayıyor dese, stoppie gibi kelimeleri bişey sanıp kullanmasa bunları yaşamayacağını düşünemiyordu. Umarım zamanla düzelir.
95 yılında bu ülkede çok günah işlenmiş, lanetlenmişiz![]()
Yeni motosikletin hayırlı olsun, umarım gelen gideni aratmaz. Belki de lastiklerin yeni diyedir? Belki de motosikletin ağırlık merkezi izin vermiyordur? Belki sen daha frenlerine alışamamışsındır? Belki Yamaha'nın frenleri KTM'den kötüdür? (daha az hassas) Belki de lastikler uzun ömürlü fakat geç ısınan sert hamurlu lastiklerdir? Belki üzerine sıfır diye taktıkları lastikler gerçekten sıfırdır, ama 5 yıldır raflarda duruyordur?... Bu liste uzar gider. Sen boşver stopie falan yapmayı git Duke 250 'de şikayetçi olduğun top speed problemini (?) aşmanın zevkini doruklarda yaşa dostum altındaki motosiklet 200 basıyor bakma 250cc olduğuna. Uzunca bir rampa bulabilirsen 250 falan görebilirsin.r: