4 Ay önce kaza yaptım mahkeme süreci tavsiye acil //

Öncelikle geçmiş olsun, İnşallah bu son kazan olur, hakkını da alırsın.
Fakat umarım kaza esnasında, o sedyedeki kıyafetin ile sürmüyormuşsundur.
Bir de 50-55 km hızla çarpan bir motorun bu şekilde o amortisör borularının kırılması da vahim bir durum. Hani araç karşıdan geliyor olsa neyse de.

Sağolasın hocam. Maalesef sedyedede olduğum gibi kaza yaptım, malum temmuz sıcagı havanın sıcakığına aldanıp sadece kaskı giymiştim.O hızla arabaya kafamın arka tarafıyla carpıp yere düştüm. Carpamadan sol elimi refleks olarak uzatmıştım ve bileğim kırılmıştı kask olmasa kafatası paramparça olurdu büyük ihtimalle. Kroki yanlış çizilmiş ben arabaya dümdüz vurdum frene bile basamadım . Sonuçta 55 de az bi hız değil düz duvara girer gibi arabaya girdik bence normal gözüküyor.
//
k67QB0.jpg

Yaşadığım süreç başkalarına bilgi olsun diye konuyu hortlatmak istiyorum.
- Kazadan 6 ay 15 gün geçti.
- Savcılık dosyayı mahkemeden önce arabulucuya gönderdi ben karşı taraftan 20.000 TL talep ettim şikayetten vazgeçmek için lakin 8.000 TL vermeyi kabul ettiler bende bunu kabul etmedim olayı mahkemeye gitti.
- Mahkeme bilirkişiye başvurdu beni hızlı olduğumu iddia ederek %25 hata kusur verdiler. Bu kusuru kesinlikle kabul etmedik itiraz ettik sonuçları bekliyoruz. Bu arada karşı tarafta avukat tutmuş onlarda beni suçluyor :)
- Henüz heyet raporu almadık 1-2 ay daha geçmesine karar verdik. Normal süre 1 yıl olduğu için aldığımız heyet raporuna itiraz etme şansları varmış o yüzden gerek görmedik.
- Karşı tarafın sigortsı bu gün 32.750 TL ön ödeme yaptı yarın gidip ofisten alıcam.
Şimdilik gelişmeler bu şekilde bi 3-4 ay sonra yine hortlatırım.
Ayrıca not düşmek istiyorum burada miktarlar güzel geliyor olabilir ama inanın bana önceden al sana 1 milyon TL bu kazayı yap yaşadıklarını tekrar yaşa deseler kesinlikle kabul etmem. Allah tekerinize taş değdirmesin yolunuz açık olsun.

Yaşadığım süreç başkalarına bilgi olsun diye konuyu hortlatmak istiyorum.
- Kazadan 6 ay 15 gün geçti.
- Savcılık dosyayı mahkemeden önce arabulucuya gönderdi ben karşı taraftan 20.000 TL talep ettim şikayetten vazgeçmek için lakin 8.000 TL vermeyi kabul ettiler bende bunu kabul etmedim olayı mahkemeye gitti.
- Mahkeme bilirkişiye başvurdu beni hızlı olduğumu iddia ederek %25 hata kusur verdiler. Bu kusuru kesinlikle kabul etmedik itiraz ettik sonuçları bekliyoruz. Bu arada karşı tarafta avukat tutmuş onlarda beni suçluyor :)
- Henüz heyet raporu almadık 1-2 ay daha geçmesine karar verdik. Normal süre 1 yıl olduğu için aldığımız heyet raporuna itiraz etme şansları varmış o yüzden gerek görmedik.
- Karşı tarafın sigortsı bu gün 32.750 TL ön ödeme yaptı yarın gidip ofisten alıcam.
Şimdilik gelişmeler bu şekilde bi 3-4 ay sonra yine hortlatırım.
Ayrıca not düşmek istiyorum burada miktarlar güzel geliyor olabilir ama inanın bana önceden al sana 1 milyon TL bu kazayı yap yaşadıklarını tekrar yaşa deseler kesinlikle kabul etmem. Allah tekerinize taş değdirmesin yolunuz açık olsun.

Şimdi hocam, bilgilendirme için çok teşekkürler. Sigortadan alacağınız ön ödeme neyin ön ödemesi onu anlayamadım? Mahkeme sonuçlanmadıysa nasıl veriyorlar talep miktarını?

F54

geçmiş olsun kardeş
ben aldığın paranın bu çeklen kaza sonrası sağlık sorunları için çok az buluyorum
sonuçta sigorta yaptırıyoruz ve aylık sadece gelir kaybımızı ödüyor yok öyle dünya
evet aldığımız para sağlığımızı geri getirmez belki ama bi nebze de olsa merhem olabilir 32500 tl çok bişey değil 11 tane asgari ücret

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar