3600 km 12 gün ve KARADENİZ

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel bir gezi olmuş tebrikler inşallah bizede nasip olur,yemklerin fotolarını görünce ağzımın suyu aktı sahur vakti kokuları geldi sanki neyse bir şeyler atıştırtayım:queen:

Haluk hocam, eline koluna sağlık süper bir gezi olmuş. Umudum yok ama yinede seneye bende gelmeye çalışacam....

inşallah birlikte gideriz. grçi biz sana nasıl yetişiriz bilemem ama...

Arkadaslar supersınız valla gönulden tebrık edıyorum sızı keske bende sızlerle bırlıkte olabılseydım bende sızın gıbı regalcıyım ve sızlerle dolasmaktan buyuk alacağımada emındım umarım bır gun karsılasırız ve beraber gene bır turkıye turu yaparız tekrardan canı gönulden kutluyorum sızlerı tanısıp haberlesmek ısterım sızlerle [email protected]

orayada kayıtlıyım ben tabııı kı orada goruselım nasıl ıstersen benım rumuz tlgyldz kendıne ıyı bak gorusmek dıleği ıleee

Süper güzel bir gezi ve hakkını vermek lazım haluk kardesim çok güzel bir anlatım Ancak sunu merak ediyorum geziyi nasıl organize ettiniz ve illa RR kullanıcısı mı olmak lazımdı yoksa hakikaten katılmak isteyen chopper & cruise sahipleri katılabilirmiydi,katılırsa üvey evlat muamelesi görürmüydü ki ufak tefek arada baska motorlar göze carpıyor. Kısacası sizlere veya böyle güzel organizasyonlara katılabilmek için nereleri nasıl takip etmeliyiz biraz acarsan sevinirim teşekkürler...

sanki bir rüyada gibi hissettim kendimi.o kadar güzel bir gezi olmuş ki;ellerinize,yüreğinize sağlık.:cat:kesinlikle karadenizi gezeceğim.

Süper güzel bir gezi ve hakkını vermek lazım haluk kardesim çok güzel bir anlatım Ancak sunu merak ediyorum geziyi nasıl organize ettiniz ve illa RR kullanıcısı mı olmak lazımdı yoksa hakikaten katılmak isteyen chopper & cruise sahipleri katılabilirmiydi,katılırsa üvey evlat muamelesi görürmüydü ki ufak tefek arada baska motorlar göze carpıyor. Kısacası sizlere veya böyle güzel organizasyonlara katılabilmek için nereleri nasıl takip etmeliyiz biraz acarsan sevinirim teşekkürler...

Çok teşekkür ederim Jazztime.Hemen sorularına geçeyim. Gezinin organizasyonu önceden konuşulmuştu sonrada aniden yazın karar verdik ve yola çıktık. Geziye katılmak için RR kullanıcı olmak diye bişi söz konusu değil. Tabikide diğer chopper sahipleri katılabilirdi hatta biz yola çıkmadan adam aradık diyebilirim. Bu yaz Adanadaki arkadaşlaralada bereber benzer bir gezi düşünüyoruz. Mayıs haziran gibi ararsan tekrar konuşuruz, sana bilgi veririm. görüşmek üzere hoşçakal

sanki bir rüyada gibi hissettim kendimi.o kadar güzel bir gezi olmuş ki;ellerinize,yüreğinize sağlık.:cat:kesinlikle karadenizi gezeceğim.

teşekkürler

Son düzenleme:
Bilgilendirdiğin için saol buralardayım yakın takibimdesin :) görüşmek üzere

Arkadaşlar motorum satıldı. Seneye yapacağım karadeniz tuurunun eksik kalan bölümünü v-strom ile tamamlamak istiyorum. iyi dileklerinize ve paraya(özel ders isteyenlere) ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar