3600 km 12 gün ve KARADENİZ

sağolun, işte ufaktan bir plan yaptık umarım gerçekleşir bu hayalimizde. Hiç bir yer düşünmedik yolumuzun üzerine ne çıkarsa değerlendireceğiz :mrgreen:

abi benide götürecen deelmi :)

yeterki sen iste memnuniyetle.

Ben Ünyelıyım EGer GelIrseniz Bu tarafa Ben Götürmek İsterım..:bounce:

biz bu yazın da aynı geziyi adanalı arkadaşlarımla yapmayı düşünüyoruz. gelmeden önce telefonunuzu alıp sizi ziyaret ederiz.

Hakkını vermek lazım güzel gezmişsiniz. Teşekkürler resimler tam arşivlik olmuş masaüstünde hatırlayacağım hep sizi.

Çok teşekkür ederim bundan büyük keyif olamaz herhalde.

sayın Haluka 28,merhaba..trabzonlu olmam hesabıyla gezinizi defalarca okudum,resimlere tekrar tekrar baktım. ben de yazları oralarda keeway 150 sp.imle dolaşıyorm.bu sene ramazan bayramında çayeli tüneli girişinde motoru devirdim.allahtanbana bir şey olmadı.motor eskidiğinden elden çıkardım.. şimdi regal almayı düşünüyorum. gücüm ona yetecek herhalde.merak ettiğim tek şey,benim motorun ön lastiği de kalın dı..bu ince tip.kullanırken bir sıkıntı olur mu? motoru almayı tavsiye edermisiniz.(2.el) şimdiden çok teşekkür ederim.iyi akşamlar...Yaşar Güneysu.

merhabalar yaşar bey öncelikle geçirdiğiniz kazaya üzüldüm geçmiş olsun. sonrada şunu söyliyeyim ine tekerin sıkıntı olacağını zannetmiyorum. öneri konusuna gelince şimdiki motorumdan çok memnunun ama eğer param olsaydı regali asla satmazdım. hatta şu anda bilmem ilgilenirmisiniz ama benim motorumu sattığım arkadaş çok fazla binemiyorum diye satıyor. ben sattığımda 11000 deydi şu anda 12000 de sadece 1000 km bindi. ilgilenirseniz
bana özelden mesaj atabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/fiyati_dustuu_muayyer_regal_raptorWQQaXQQ11462411WQQpXQQdisplayitem

umarım gerceklesın her zmn beklerım Kıbrısta olmadım Sürece:pYazları ünyedeyım zaten hazıranda dönüorum Kıbrıstan Sonra Ünye Caddelerı:DBu Kıbrısta Konusmam Değisti galiba:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:ularım vakıtler uyur:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

slm lar ben bursadanım çok hoş bi gezi olmuş şu an kış fakat benim canım kaldıo süper yav

Çok güzel bir gezi insan bakmaya doyamıyor sadece sumela manastırına yapılanlar çok kötü :(. Keşek bende buna benzer bir geziye böyle motorcu arkadaşlarla çıkabilsem.:cat:

Bu topiği her gördüğümde içimde bir regal tutkusu depreşiyor.. kış bitene kadar zamanım var yeni motorumu seçmeye.. böyle bi kaç başlık daha görürsem herhalde regal olacak : )

Merhabalar Geziniz muhteşem olmuş. Bende bir ay kadar önce CBR 125 R aldım. Bu gezide yer almayı çok isterim. Bir Racing kullanıcısını aranıza katarmısınız.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bu gezinin henüz yayınlanmamış yaklaşık 3000 adet fotoğrafı ve videoları var.bu topikteki fotoğraflar içlerinden seçilenleri.birde onları görseniz acaba neler söylerdiniz.tek kelimeyle doyumsuz.

tebrikler arkadaslar cok güzel bir gezi yabmıssınız karadenizi begendıgınıze sevindim bende trabzonluyum motorlarınızda sübermiş bendede tiger 250 s var bende cıkarım insallah birgün sizin gibi geziye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar