sağolun, işte ufaktan bir plan yaptık umarım gerçekleşir bu hayalimizde. Hiç bir yer düşünmedik yolumuzun üzerine ne çıkarsa değerlendireceğiz :mrgreen:
abi benide götürecen deelmi![]()
Ben Ünyelıyım EGer GelIrseniz Bu tarafa Ben Götürmek İsterım..:bounce:
Hakkını vermek lazım güzel gezmişsiniz. Teşekkürler resimler tam arşivlik olmuş masaüstünde hatırlayacağım hep sizi.
sayın Haluka 28,merhaba..trabzonlu olmam hesabıyla gezinizi defalarca okudum,resimlere tekrar tekrar baktım. ben de yazları oralarda keeway 150 sp.imle dolaşıyorm.bu sene ramazan bayramında çayeli tüneli girişinde motoru devirdim.allahtanbana bir şey olmadı.motor eskidiğinden elden çıkardım.. şimdi regal almayı düşünüyorum. gücüm ona yetecek herhalde.merak ettiğim tek şey,benim motorun ön lastiği de kalın dı..bu ince tip.kullanırken bir sıkıntı olur mu? motoru almayı tavsiye edermisiniz.(2.el) şimdiden çok teşekkür ederim.iyi akşamlar...Yaşar Güneysu.
Bu topiği her gördüğümde içimde bir regal tutkusu depreşiyor.. kış bitene kadar zamanım var yeni motorumu seçmeye.. böyle bi kaç başlık daha görürsem herhalde regal olacak : )
çok güzel yaaa hep yapmak istediğim şeydir ama buralarda benim gibi düşünen arkadaş bulamadığım için düzcede tıkıldım kaldım yahuuu