3600 km 12 gün ve KARADENİZ

teşekkürler arkadaşlar umarım sizlerde bir gün bu şansa sahip olursunuz.

Anaaam ; Bizim buraLara gelmişsiniz.. E insan haber vermez mi karsılarız.. Tirebolu plajının yanında mola vermişsinizz..

Bu arada Rize Merkez resimleri nerde :p

gerçekten mükemmel bi gezi olmuş :cyclopsan

allah bizede nasıp etsin ne diyim :pr: :mrgreen:

slm. Bu yaz bende aynı şeyi yaptım ama grupla değil. İstanbul-şile-sarp ve dönüş tam 20 gün. yaylalara da çıktım. yakında resimleri ekliycem. 3540 km.

üstad sen gezerken eğlendin ben resimlerine bakarken eğlendim... süpersiniz. hepinizi tekerine, gönlüne sağlık...

süper bir gezi olmuş tebrik ederim. ayrıca regallere güvenip o geziye çıkmakta hemde o kadar yükle ayrı bir cesaret valla tekrar tebrik ederim. bu arada cruiser modelleriyele uzun yolculuk yapmak yorucu olmuyormu bunu çok merak ettim?

normal şartlarda yorucu olur ama ben çok rahattım çünkü motoru yüklememden de görmüşsünüzdür sırtıma kadar yük vardı o yüzden bel ağrısı hiç çekmedim desem yeridir.

Motosikleti
Dl650vstorm
söz konusu karadeniz olunca 12 gün yetersiz kalır:)ama siz maşallah 12 gün dolu dolu gezmiş epeyce güzellikler görmüş 3600 km yol yapmışsınız..tebrikler ::biggrinnayrıca fotoğraflar için de teşekkürler::thanks:

paylaşım için teşekkürler şahane bir gezi olmuş çocukluğumun geçtiği yerler....

tekerinize sağlık abi harika bi gezi olmuş
paylaşım için teşekkürler

abi yalnız benmi yanlış biliyorum boz tepe trabzonda deyilmi

Son düzenleme:
haluk bey regallerde birr sorun çıktımı seyahatiniz boyunca?

mukemmel bır gezı olmus. Cok guzel resımler. Bu kadar regalı bırlıkte gorunce cok mutlu oldum..

tekerinize sağlık abi harika bi gezi olmuş
paylaşım için teşekkürler

abi yalnız benmi yanlış biliyorum boz tepe trabzonda deyilmi

haklısın şaşırmakta çünkü her ilde bir boztepe var sanırım.

haluk bey regallerde birr sorun çıktımı seyahatiniz boyunca?

Ya şeytan kulağına kurşun hiç bir sorun çıkmadı. hiç problemimiz olmadı. canavar gibi gidip geldik.

Son düzenleme:
İnanın bu saatte bende sizinle geziye cıktım sanki paylasım için çok teşekkürler. Chopper Cruiser motor hevesim üst seviyede 3 model arasında gidip geliyordum ama sizin bu geziniz ve birlikteliğiniz o kadar hosuma gittiki ne alacagıma karar verdim artık REGAL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar