35 bin liraya s1000rr

Bu tarz ilanlara sahibinden nasıl izin veriyor acaba?

Satıcıya mesaj attım detay ver diye, bana yazdığı şu.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-detaylar-icin-mesaj-atin-463005710/detay/

* Uygulama Yasal olup, Alanın da Tek dir. 600cc ve üzeri motosikletler için geçerli dir, * Motosikletler Yurtdışı kayıtlı olup istenilen özellikler deki model ve motor hacmi getirilebilir, * İlan daki motosiklet örnek olarak verilmiş dir ; 2013 BMW S1000RR 10.000 km de herşey dahil 35.000 lira dır, * Ruhsat, belgeleri ve devir sizin adınıza tam dır, Trafik de herhangi bir problem olmaz, Ancak 2 yıl sonra vize vb. işlemler için giriş yapmanız gerekir, * Sadece Pist yada farklı amaç için kullanacaksanız bunu belirtin, fiyatı 1500 $ = 5000 ₺ daha düşük (devir ve oturma izni işlemi olmadığı için), * Başlangıç olarak 1000 $ = 3500 ₺ aracı ücreti, Size teslim edeceğim (avukat onaylı) Senet karşılığın da ödenir ve süreç başlar istenilen motosiklet maximum 7 gün için de teslim edilir, * Fiyatları genel olarak herhangi marka ve modelin burada ki değerinin yarısına denk gelir, * Sadece siparişe göre getirilebilir, Stok da mevcut motosiklet yok dur, * Şüphelerinizi ve önyargılarınızı kendinize saklayın, Şartlar dan herhangi biri sizin için uygun değilse, birbirimizi yormayalım..! İletişim Whatsapp üzerinden mesaj ile ; +905325960035

127

Sipariş üzerine hırsızlık vay be :) Bulgaristan Gürcistan gibi yerlerden getiriyorlardır motoru. Kimse yanaşmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Almayın,
kaçakçılıktan yargılandığınızda yeni S1000rr parası bile sizi kurtarmaz.

Geçen haberlerde vardı. İlgili ülkede hırsız kendi ülkende vergi kaçakçısı konumuna düşüyorsun. Aman dikkat, yemeyin bu tip numaraları ...

35e bir tane s1000rr bir 35 daha verirsin kendini kurtarmak için 70 bin havaya para elde bir şey yok

Vay beee hemen almalıyım.Salak gibi iki katı para mı vereceğim birde.Fakiriz ama salak değiliz.

Bizim kendi dolandırıcımız var. Baskasına dolandırılınca gonul koyuyo :):)Allah ısınızı rast getırsın.

Gecen okumuştum bunu buna kısmetmıs

aga gayriresmi bir işe o kadar para yatırmak mantıklı değil,keza resmi olarakta dolandırılsan gene elde var sıfır.diyeceğim o işlere girerken tokatlanır iseniz hiçbir hak iddia edemezsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zamanında polonya'da yaşarken ehliyeti kaybetmiştim, tr ye gidip yeniden çıkartma imkanım yoktu ben de ukrayna'dan kaçak çıkartayim hem araba ehliyetini de verirler diye elemanın tekiyle watsapptan konuşmuştum, 300 euro da ödemiştim. Sonra kayıplara karıştı. Aylar sonra cevap atmış "Bilader 300 euro için bu kadar yırtınmaya değer mi, sistem kapalıymış olunca göndereceğiz işte." falan diye küfür falan edince de adres ver e geldi mevzu. Yemeyin böyle numaraları.

2t cross getirirse İstanbul'dan teslim yaparsa alırdım.
Mesaj attım kopyala yapıştır yaptı anladım ne mal olduğunu zaten..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar