haklısın ama bu kadar sert yazman sana bişey kazandırmaz...
seninde motorunu çalsalar ne hale gelirsin merak ediyorum...
burda dlikanlıyım diye geçinen yok...
delikanlılığı klavyeye sıkıştırmakta yanlış olur...
arkadaşım benim yiğenimin motoru çalındı beraber almışdık onu ve o çocuk maaşlarından artan parayla bir yılda aldı o motoru parası çıkışmadı ben ekledim üstüne onun motoru çalınınca kendi malım gitmiş gibi üzüldüm hayla bulunamadı ama biz bulduğumuz her gt250 yide kalkıp bu çalıntı olabilir bu bizimki olabilir demedik aradık müşteri gibi gittik motoru gördük
burda bazı arkadaşlar iyilik diye milletin alınlarının teriyle en az şurda motoru çalınmış arkadaşın verdiği emek kadar zor emeklerle alıyorlar
burda bir arkadaş çıkıyor sırf aynı renk diye bak bu böyle trafikde sorgulattım şüpheli falan filan üstü kapalı çalıntı motordur diyor kibarcana varsa şüphen motor sahibine özelden mesaj çeksene niye alenen tüm forumda ilanı veriyorsun o ilan sahibi burdaki o ilanını görse şuraya girse ne küfür yazsa yeri değilmidir..
kimse kusura bakmasın ben bu işde bir iyi niyet görmüyorum hani bir oldu ses etmedim iki oldu ses etmedimde konu boyunda devamlı birileri bir ilanlar koyuyor. sonra sağduyulu birileri aynen benim yazdıklarımı yazınca siliyorlar düzenliyorlar mesajlarını..
bende bu arkadaşa yardım olsun diye gittim iki ustaya motorun resimlerini bu foruma girerek gösterdim bak ustam motor budur dedim görürsen sana gelirse burda yazmıycakdım ama yazıyım sana temiz 500 kağıt çalışır dedim bunu derken motor sahibinden izin almadım ama hem ustaları teşvik etmek hemde kafasında yer etmesi için dedim tamam dediler motor böyle bulunur motor burda namuslu temiz insanların motorunu çalıntı diye göstererek bulunmaz...