34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

sizde motor bulunucak diye eşşeğin kulağına su kaçırmayın arkadaşlar hepimiz üzülüyoruz tabiki heleki benimde ailemde çalınan bir motor var arkadaşın acısını kat kat iyi anlıyorum ama ne olursa olsun her önüne gelen ilanda da bu olabilir ama ima etmiyroum bu olabilir ama zan altında bırakmayalım demek bile zaten dolaylı kibar yoldan zan altında bırakmakdır ..

24mayis akşamından bu yana bir hayli vakit geçti fakat ne gören ne duyan yok motosikleti,sanırım hemen trafikten çekilip saklandı gözlerden uzak bir yere...hırsızlıkla ele geçirilen motorlu araçlar için genelde bunu yaparlar olayı soğutana dek issiz bir kapalı mekanda tutarlar çalıntıyı,allah sabırlar versin sahibine ne aci bir durum tekrar geçmiş olsun dileklerimle

Abi çok güzel yakalamışsın.Tebrikler.Sorguladım; 1978 model siyah honda gözüküyor ancak ilan ve resimde görüldüğü üzere gri 2005 model honda :silent::silent::silent::silent:

arkadaşlar motor sitemizden bir arkadaşa ait...
bilip bilmeden enteresan yorumlar yapmayalım...
kimseyi zan altında bırakamayız...

Abi herhangi birini zan altında bırakmak gibi bi amacım yok.Sadece Hakan abi güzel bir ayrıntı yakalamış onu tebrik ettim.Ama gerçekten de ilan ile plaka sorgulaması çelişiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimseyi zan altında bırkmak için vermedim o linki ,tesadüf gördüm geçen akşam fındıklı buluşmamızda turgaya bahsettim o da gönder bir linki bakalım dedi ,zaten linki verirken ''iddia etmiyorum senin motor'' diye bir eklenti koydum
usulsuz bir link verdiysem özür diler modlardan gerekeni yapmasını rica ederim ,konudaki link hakkında ...

kimseyi zan altında bırkmak için vermedim o linki ,tesadüf gördüm geçen akşam fındıklı buluşmamızda turgaya bahsettim o da gönder bir linki bakalım dedi ,zaten linki verirken ''iddia etmiyorum senin motor'' diye bir eklenti koydum
usulsuz bir link verdiysem özür diler modlardan gerekeni yapmasını rica ederim ,konudaki link hakkında ...

Yok abi kimseyi zan altında bırakacak bir durum yokki .Sen yardım olma babından paylaşmışsın .Cemde izah etmiş olay budur.:cat::rendeer:

yok dostum sizlerde haklısınız ama bunu özelden halledin bence buralarda forumda alenen milletin motoruna acaba bir ihtimal demek bile bence yanlış zaten şu kadarını bile bence alenen yapmak motor sahibinin faydasına değil çünkü motoru çalanlarda bence bu forumu takip ediyorlardır..

bu kadar popülaritesi yüksek göz önünde olan bir motoruda piyasaya çıkarmazlar mantıksız olur yani devamlı güncel de kalmasıda aslında siz faydalı gibi görsenizde motor sahibine faydalı değil bizim gt250 imizde çalındı usta usta parçacı parçacı gezdik konuşduk küçükçekmeceden pendiğe kadar bu işin içinde olan insanlarla ondan diyorum

bizim gt250 için netteki sahibindenki bütün sarı gt250 leri alıcıymış gibi gittik bakdık bizde .. hayla kayıp arıyoruz el altından dilden dile yayıyoruz bütün ustalara resimlerini haberini verdik ödülde koyduk bulana 1 milyar vericez diye... ümidimiz motoru çalanların bir anlık hani unutmuşlardır artık deyip bir anlık açık vermesi..

bence motor sahibi arkadaş ödülde koysun bulana bu teşvik edici olur hatta motoru çalanlar bile geri getirebilir.. çünkü forumları takip ederseniz bu yolla motorunu geri almış insanlar var..

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

Güncellll Bulunana Kadar

biraz önce bende sahibinden.comda dolaşırken bir ilan gördüm Gri Cbr 600 f İstanbul beykozda fakat plaka sorgulaması yaptığım zaman motorun üstünde gözüken plaka boşta gözüküyor plaka ile ilgili en ufak detay yok emniyetin sorgulama sitesinde

ilanın linki
http://www.sahibinden.com/nolan_kask_hediyeli_-35WQQaXQQ13886022WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
*ibocan tşkler ama bu motorda çok farklılıklar var tabiki benimki değil ama yinede uğraşların için saol

plaka konusundada bişi diyemicem :S

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Ben sadece bir ayrıntı buldum ve paylaşmak istedim :) nede olsa yarın birgün bende bi motor sahibi olacam aynı şey başıma gelsin istemem

Son düzenleme:
abi zaten plaka yüzünden bir söyleyim dedim sorguluyorum en ufak birşey çıkmıyor ben yinede motoru bi görmeye git derim çünkü bu soysuzlar değiştirir parçaları bir şekilde tanımazsın motoru bence git bi gör

Cem diyordu siteden birisinin diye bu motosiklet için sanırım :cat:

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
3.Ön camı siyah
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

bulana kadar güncel:cat:

bulunurmu bilmem ama ben motorumu çook özledim nasıl bakarlar ona şimdi :(

:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

3.Ön camı siyah

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

Güncellll Bulunana Kadar

biraz önce bende sahibinden.comda dolaşırken bir ilan gördüm Gri Cbr 600 f İstanbul beykozda fakat plaka sorgulaması yaptığım zaman motorun üstünde gözüken plaka boşta gözüküyor plaka ile ilgili en ufak detay yok emniyetin sorgulama sitesinde

ilanın linki
http://www.sahibinden.com/nolan_kask_hediyeli_-35WQQaXQQ13886022WQQpXQQdisplayitem

:pale::pale::pale::pale:

Motosikleti
Pulsar NS400Z

3.Ön camı siyah

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

Güncellll Bulunana Kadar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar