34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

ya dün bi gelişme var gibi diyodun turgayyyy neydi o akşam çıktık şimdi aklıma geldi durum neeee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet varsa afiş biz de dağıtalım

ya dün bi gelişme var gibi diyodun turgayyyy neydi o akşam çıktık şimdi aklıma geldi durum neeee

ciddi bi gelişme değil. bizim motorla ilgili değil yani daha önce çalınan bi motor aylar sonra bulunmuş ondan bahsediyodu kahvaltı topagında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------

bilmiyorum çağla eğer dağıtılmadıysa dağıtalım :cat:

evet varsa afiş biz de dağıtalım

afişleri görkem ve caner dagıtıyodu bildiğim irtibata geçelim iş bölümü yapıp dagıtalım o vakit :cat:

ciddi bi gelişme değil. bizim motorla ilgili değil yani daha önce çalınan bi motor aylar sonra bulunmuş ondan bahsediyodu kahvaltı topagında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------

afişleri görkem ve caner dagıtıyodu bildiğim irtibata geçelim iş bölümü yapıp dagıtalım o vakit :cat:

Aslında afişlerde bulana yada doğru ihbar yapan ödül gibi bir şey verilse daha önce yazıldıysa kusura bakmayıın :cat:

ben çıktı aldım afişlerden 50 tane dağıtalım bu akşam varmı gelen benle

bana uyar kadir dagıtalım bu akşam :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 PM ----------

gelsinler yeter ki motoru 1 - 2 milyara geri alabilsin turgay

Yeterki motosiklet geri gelsin 1-2 milyar neki keşke bulunsa.:cat:

ya giden 1-2 bin tl olsun daaa hırsızı ödüllendirmek garip olur :cherry:

bizler dağıttık... moto cafenin bir tanesine astık kuryelere verdik. umarız haber çıkar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emre işte o da çıktı alsın yarın dışarı çıkınca dağıtalım biz de o zaman.

aslında meydanlara koli bantıyla bantlamak lazım afişleri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 PM ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar