34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

BEN BİR İLAN HAZIRLADIM A4 KAĞIDA BUNU tüm trafik polislerine emniyete falan versek bi yardımı dokunurmu acaba ya?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 PM ----------

ben onu avcılarda geçerken görsem ah bi anasını tik... rm onun sen merak etme biyere gidicek hali kalmaz zaten de ah işte bi görsem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

evet arkadaşlar isteyen kaydedip çoğaltsın düzenlemeler yapsın laletten yaptım gece gece işte

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

güncel güncel...........

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------

geçmiş olsun kardeş umarım bulunur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 PM ----------

:pale::pale:

:pale::pale::pale::pale:

arkadaşlar içime süper bir su serpildi görüşmeyi istediğim bir abimle görüştüm va haberini bekliyorum --sağolsun görkemle kuryelere falan böyle motor parçacılarına motor cafe lere ilanları dağıttık şimdilik sadece haber bkliyoruz dualarınızı esirgemeyin :)

bakalım inş dualarımız kabul olur

motorcuların sık uğradığı bir kaç yere ve kuryelere ilan dağıttık umarız bulunur bir kaç ipuçlarımız var umarım onlar gelişmeye dönüşür..

İnş. bulunur birisi artık bu duruma el atmalı yaz geldı diğe bu şerefs.zler iyice azdı profilimde paylastım.

Diğer sitelerin modatörleriyle irtibata geçen var mı?Ne kadar bilgilendirirsek çevremizdekileri o kadar iyi olur.Özellikle trafikte aktif olan kuryeci abilerimizi bilgilendirelim...

GünceL.
Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

Güncel....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar