34 JE 685 plakalı 2004 lacivert fazerim calındı

Slm Arkadaslar, 2004 Model Lacıvert Fazerım Erenkoyden Calındı. Plakası 34 Je 685, Remus Egzos Ve Alt Motor Sakalı Vardı. Gorenlerın Bana Ulasmasını Rıca Ederım..

Son düzenleme:
Amanın ; Ben de Şimdi FAZER baslığını okuyordum :cyclopsan

Cok Cok gecmiş olsun !

Geçmiş olsun ...resimde koyarsan iyi olur.Yarın İstanbulda avrupa yakasında turluyor olacağım.Şişli beşiktaş taksim bölgesi gibi...Görürsem polisi ararım.
Tekrar geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bunları bildiği gibi yapsın,
yahu adam çalışmış çabalamış motor almış, bunlar havadan kazanmaya bakıyorlar. Allah hayırlısı ile bulmayı nasip etsin...

Bu gün ikinci hırsızlık haberi aldım çok geçmiş olsun inşallah bulunur kısa zaman da kavuşursun motoruna.

Avatarıma Resım Ekledım Ama Bu Kısma Nasıl Eklenecegını Bulamadım..

Adana İl Temsilcisi
çok üzüldüm arkadaşım.umarım en kısa zamanda bulunur.inşallah bulunduğunda yine buradan bilgilendirirseniz,sevincinize ortak olmak isterim.

çook geçmiş olsun inşallah bişey olmadan en kısa zamanda bulunur,

Kardeş moralini bozmak gibi olmasında bunun gibiler başka şehirlere götürülüp yarı fiyatının altına satılıyor inşallah öyle bişey yapmazlar şerefsizler ::angry2::

bunları tutcaksın sokakığın ortasında ipe asacaksın bakalım diğerleri cesaret edebilcekmi. 3 ay içerde yatıp çıkyorlar

Motosikleti
ZX12R
allah cc sabir versin :salut::salut: umarim en kisa zamanda bulunur..:salut::salut:

remus filam diyon bakimliymis motorun galiba..:salut::salut:

Slm Arkadaslar, 2004 Model Lacıvert Fazerım Erenkoyden Calındı. Plakası 34 Je 685, Remus Egzos Ve Alt Motor Sakalı Vardı. Gorenlerın Bana Ulasmasını Rıca Ederım..

Geçmiş olsun arkadaşım..:pale:

Emniyete bildirmişsin..:cat:
Hafta içi Beşiktaş Trf. Şubesi'ne git ruhsata da işlet..Başın ağrımasın..:)
Online Sorgu bölümünde Çalıntı olmadığı yazıyor fakat Resmi Tatil sebebiyledir.Güncellenir 1-2 güne..:)

Ben yanıma kayıt aldım plakanı..:cat:

Ulaşabileceğimizbir irtibat telefonu verirsen sevinirim..:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar