32/3 maddesinden ceza yedim şimdi ne yapacağım?

Motosikleti
Yamaha XJ6
merhaba polis ceza kağıdı ve 1 hafta izin belgesi verdi ama hiçbirşey şöylemedi şunu yap bunu yap diye hiçbirşey anlatmadan gönderdi beni ne yapmam gerekiyor

Motosikleti
Forza 250
Hiç bu cezadan yemedim ama tahminim şu motorunuzun orijinal egzozunu takıp,tüvtürk e gidip “bakın ben değiştirdim”onay belgesi alıp sonra da onunla bölge trafiğe gidip cezanızı ödeyip ordaki polis arkadaşa “ahanda ben değiştirdim egzozumu buda belgesi diyip” göstermeniz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motorun şuan trafikten men 1 hafta içinde orijinal egzozu takıp muayene istasyonuna gidip belge alacaksın trafiğe gidip göstereceksin men kalkıcak

forumda egzoz cezası yiyip iptal ettiren bi arkadaş vardı, onun konularına bi bak hocam.

Motosikleti
D400
Şu an aracın trafikten men durumda; 1 hafta süre veriyorlar sana.

Düzeltip muayaneye gitmen lazım; 1 haftayı gecirirsen trafikten men olursun.

Motosikleti
Forza 250
Bu arada geçici men de olabilir motorda,bağlamadan cezayı eline verip gönderdiğine göre

Şu an trafikten men değil, bir hafta süre vermişler, bir haftayı geçirirsen çekici ile muayene istasyonuna götürmek zorundasın.

Bir hafta gönül rahatlığı ile zortlata bilirsin, tadını çıkar.

merhaba polis ceza kağıdı ve 1 hafta izin belgesi verdi ama hiçbirşey şöylemedi şunu yap bunu yap diye hiçbirşey anlatmadan gönderdi beni ne yapmam gerekiyor
1 Haftalık bokunu çıkartmadıkça egzozunu istediğin kadar bağırtabilme izin belgesi , 1 hafta geçtikten sonra Tüvtürk'e orijinal ve katalizörlü egzozunla gitmezsen motosikletik trafikten men olur. 1 Ay sonrasında Tüvtürk bulsan bile polisin insiyatifine bağlı ceza yazabilir.

Ben sordum "Hiçbir şey yapmana gerek yok, sadece egzozun sesini kes bir hafta içinde." dedi. Ölçmeden, amirine video göndererek "Amirim bu abartı mı?" diye sorarak yazdığı için ve o başlığa güvenerek itiraz ettim ancak reddedildiği gibi bir de yargılama bedeli çıkmış ancak onunda bilgisi gelmedi bakalım ne zaman önüme çıkar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar