313 KSD Şafak 29

Sevgili arkadaşlar aralık 12 den beri askerim, 313. KSD. Zonguldak çaycuma perşembedeyim. Jandarmayım şafağım 29. Kısmetse yakında aranızda olacağım. Şimdiden bana 250 lik honda cbf ayarlayın, satmayı düşünen, yada satan yakınları olan bana 0536 889 41 74 nolu telefondan ulaşsın. Hepinize kazasız belasız günler. :)

Hayırlı teskereler. Kazasız belasız tamalarsın kutsal görevini inşAllah.

hayırlı teskereler birader....az kaldı şafak doğan güneşe...:)
Mete Abi valla resmini gördüm hatırladım, kusura bakma, unutmuşuz abi simaları, askerde rahat olmamıza rağmen bazı şeyleri hepten unuttuk, hergün aynı şeyleri yaşadığımız için. İnceliğin için çok tşk. Sağolasın.:)

Mete Abi valla resmini gördüm hatırladım, kusura bakma, unutmuşuz abi simaları, askerde rahat olmamıza rağmen bazı şeyleri hepten unuttuk, hergün aynı şeyleri yaşadığımız için. İnceliğin için çok tşk. Sağolasın.:)

bilmemmiii.....:p peygamber ocağı derler en güzel yıllarımızı çalarlar....bizi robot yaparlar...vatan millet sakarya gazıyla...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı teskereler kardeş :)

Arkadaşlar hayırlısıyla bitti sayılır şafağım artık doğan güneş. Pazartesi güneş benim için doğacak :mrgreen: kısmet olursa aranıza tekrar katılacağım. Cbf250 almak istiyorum satan tanıdığınız olursa bana ulaşın. Kısmetse yarın istanbuldayım, 313 KSD tarih oluyor, 3 tane kral arkadaşımdan ayrılıyorum bu üzücü ama eve dönüş tarifsiz bir duygu. Görüşmek dileği ile, kazasız belasız güneşli günler...:)

ha bitti ha bitecek askerlik :)

inşş yakında motorunla aramızda oLursun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı tezkerler arkadasım:rendeer:

vay be bizim torunlar bile terhis oldu:mrgreen:
yaşlandık mı ne:pr::queen:
hayırlı olsun,benim kankada döndü geçen hafta:cat:

tekrar hoşgeldin.. Sayılı gün cabuk geçer ne kalmıs kı sunun surasında geldiginde tek tek simaları hatırlarsın artık... hayırlı teskereler..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar