Arkadaşlar, kaçınız yurtdışında motosiklet kullanma imkanı bulabildi bilmiyorum. Ama dibimiz yunanistan'da dünya değişiyor. Size söylüyorum, geçin aklı başında türk insanının artık bu ülkeden bıkıp yurtdışına kaçmaya başlamasını, işi sadece ve sadece motosikletten düşünelim. Boşverin herşeyi. Size birinci ağızdan söylüyorum, yüzde 90'ınız tövbe edersiniz bir daha türkiye denen memlekette motosiklet kullanmaya. Sınırdan geçtiğiniz an sizi öldürmeye çalışan yurdum vatandaşına nefret duymaya başlarsınız, yemişim motosikletini dersiniz. Kimseye bırak demiyorum, isteyen de istediği kadar gerçeklerden kaçabilir, hepimiz burada motosiklet aşığıyız, deliriyoruz motor gördüğümüzde. Benim ağzımdan şelaleler akıyor şöyle güzel bir kawasaki zx636 gördüğümde, ya da boyum sürmeye yetmese bile bir bmw 1200gs gördüğümde, ya da güzel bir harley gördüğümde. Ama hiçbir şey hayatımdan ve geride kalanlardan önemli değil. Şu kazaları yapıp ölenler arabayla yapsalardı, bu ölen insanların hepsi aramızdaydı şu an neredeyse. Bunu lütfen idrak edin. Naçizane düşüncemdir.
Lanet olsun bu ülkede ki eğitimsizliğe.