Yok be ne fanı?

Çin malı motosiklet kullanıyorum ben hiç bir şeyin fanı değilim sakin ol. Tabi ki japonun j si olamaz motosikletin pdf'ine bilmem kaç rakımda çalışıyor ulan bu demeyle olmaz o iş. içi dışı temiz hintli abilerimizin yaşadığı problemleri biraz takip edin ne demek istediğimi anlarsınız. yağ ile alakalı problemleride vardı sanırım.
Örnek - 1
tabii ki problemi olmayan motosiklet yok. ne kadar ufaklı tefekli sorunu var ona bakmam lazım. ama şu anda hiç kimsenin Türkiyede bu motosikleti değerlendirme yapacak kadar kullandığına inanmıyorum onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. şu makineler 100.000 çevirebiliyor mu ona bakalım.
Umarım bu problemleri aşmış iyi servisi olan bir marka olarak anılır önümüzde ki yıllarda. Kullanıcı olarak bu piyasada rekabete ihtiyacımız var zaten yeterince fakiriz.
himalayanı beğeniyorum. hater falan değilim sadece fakirim.
ya abi siz bakmayın o norali denen karıya herhangi bir referans olamaz bizim gibi ölümlüler için. kadın crf 300 ile dünyanın yoluna dayanıp gitmiş ve gülüyordu bilen bilir o motosiklet ile otoban 100 km sürüş yaptıktan sonra konuşalım isterseniz.
ölene kadar hımbıl hımbıl yolda 90'la giderim diyorsanız pcx de alabilirsiniz macera aramayın kendinize.