30 Yaşından Sonra Motorla Tanıştık. Hadi Hayırlısı

Merhaba arkadaşlar;

İsmim Ahmet. Bende 30 yaşından sonra motora merak salmış birisiyim. Aslında evvelden racinge karşı bir ilgim vardı ama şartlar müsait olmayınca hep ötelemek zorunda kaldım.

Neyse; 3 gün önce gittim malzemeciye ve SHOEI XR-1000 (internetten araştırdığım kadarı ile önce kask, kalan para ile motor diyordu arkadaşlar) marka bir kask aldım. Akşamına da Honda CBF 150 aldım. Trafiğe çıkmadan 2 gündür kullanıyorum. Biraz yol katettim. Gerçekten çok zevkli bir olay.

Sitenizden epey faydalandım ve artık daha çok faydalanma adına ve de faydamız olması adına kayıt oldum. Aranızda olmaktan mutluyum.

ehliyet varsa ve bilinçli bi sürücüyseniz ne mutlu size,Allah kaza bela vermesin ;)

Amin hocam cümlemize kaza bela vermesin. Ehliyetide geçen sene almıştım. Bu arada trafikte motor kullanmak, direksiyon sınavındaki dubaların arasından geçmekten çok farklıymış bunu gördüm.

ülkemiz eğitim sistemi neye yetiyoki trafik eğitimimiz bişeye benzesin,mecbur kendi kendimizi eğiticez acı tatlı tecrübelerle

Motosikletli yaşama ve aramıza hoşgeldiniz :rendeer: kazasız belasız bi ömür kullanmanız dileğiyle....:rendeer:

Ehliyet alirken sormustum motosiklet egitimi vereceksiniz degil mi diye , verdikleri cevap : motosiklet bireysel beceriye dayali oldugu icin onun egitimini veremiyoruz .
Ama gel gor ki otomobiller icin 15 saat surus egitimi veriyorlar. Kullanmayi bilmeyen biri icin ikisi de ayni tehlikede.

Hoşgeldin, merak etme çok geç kalmış sayılmazsın. Hatta bence orta yaşa yaklaışdığında daha bilinçli ve temkinli oluyor insan. Bu tezimin büyük ispatlarından biride sen oldun. Çünkü genellikle motor önce ehliyet sonra alınır ehliyetini önce alıp motoru sonra alan nadir insanlardansın :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Hoşgeldiniz aramıza :) Bende 30 umda oldum motorcu. HAyırlı uğurlu olsun allah tekeri düz bastırsın .

jr.

ChainLift,

motosiklet ve cbf 150 ile ilgili her türlü yardım için cbf 150 bilgi paylaşım başlığı ya da özel mesajla jr. isimli kullanıcıya danışabilirsiniz.

hayırlı olsun :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldiniz.. Bu keyfin yaşı olur mu :cherry: Motosikletin yaşı, tanıştığınız yaştır gibime geliyor :cat:

hoşgeldiniz hayırlı olsun motorunuz yaşın önemi varsa ben ne yapayım 40 yaşındayım ve motosiklet aldım umarım kazasız belasız sürüşler dilerim

Aramıza hoş geldin Ahmet. Kalıcı ve katılımcı olman dileklerim ile kazasız, belasız kullan... :)

30 yaş motosiklet için ideal bir yaş bence. Hem keyifli, hem de insan o yaşta gereksiz riskler almamayı öğreniyor. Hayırlı olsun yeni motorunuz, keyifli sürüşler.

yabancı siteleri takip ederseniz bu tür yazıları yazanların yaşları 55-60 :D
yani sen daha çook gençsin
motorun hayırlı uğurlu olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.CBF150 kullanmak ağzına bal çalınması gibi bişey.Keyif verir fakat yetersiz bulunup hemen satılır.Sonra da hüsran yaşayan çok insan var.Büyütürken aceleci olmamak lazım ve iyi düşünmek lazım.Aynı konforu her motorda bulmak zordur.

Güvenli sürüş eğitimi almanızı mutlaka öneriyorum hatta kurları alarak daha fazla deneyim kazanmak gerekiyor. Ayrıca bu forumun içinde güvenli sürüş bölümünde önemli yazılar ve kitaptan bölümler var http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/ linkini mutlaka ziyaret edin ve okuyun

keyfini sürün kazasız günler dilerim

Hayırlı olsun! Kaskına çok özendim, nazar değmesin. :) Hangi grafiği tercih ettin?

Hoşgeldiniz,keyifli,uzuuuun,kazasız belasız bir motor hayatı dilerim.
Başlangıçta CBF 150 size yeter 1-2 sezon geçirin büyütmeden önce.
tekrar hoş geldiniz.

Hayırlı olsun! Kaskına çok özendim, nazar değmesin. :) Hangi grafiği tercih ettin?

NRG arkadaşım resmini koyuyorum. Ben çok tarif edemem teknik olarak.

Nezaketinden ve tavsiyelerinden ötürü herkese teşekkürler. Demek ki çok yaşlı değilmişiz bu iş için.:) Bunu ustaların yanında anlamış bulunmaktayım.

dc2vr.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar