- Konu Yazar
Mırmır kebapppppppppppp:queen: :queen:cuk_o' Alıntı:kedi pişiriyo ya inanmıyorum satanist bu adam he
heyyyyyyyyyyyyyyy milletttttttttt koşuuuuuuuuuuuunnnn akşama fırında kedi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
beklerim abi misafirlerin gitmezse onlarıda getir çok sakin güzel bir gün olacak:rendeer:Rahmi&Halime' Alıntı:Soner Misafirlerim Giderse Pazar'a kadar bende gelirim.:wiinkk:
dostdark' Alıntı:
yok dostum yaa ben mangalı yaktım tam resmini çekiyordum geldi yattı pist mist dedim ama kaçmadı:queen:Loft' Alıntı:abi kediye benzer bir haLim mi var yafresimle çağrıyorsun beni
![]()
dostdark' Alıntı:yok dostum yaa ben mangalı yaktım tam resmini çekiyordum geldi yattı pist mist dedim ama kaçmadı:queen:
pirzolanın birini kaptı kaçtı çakal:salut:Loft' Alıntı:otlakçılığa gelmiştir ondan![]()
cuk_o' Alıntı:vay çakal halbuki ne kadarda kedi gibi duruyo:queen:
Loft' Alıntı:+ 2 daha benden
bunlar hep böle zaten masum ama hınzır![]()
Loft' Alıntı:evet ben hamağımıda getiriyomrahat rahat uyuyayım die. vermem ona göre kimse kulanmasın
![]()
vedat kaya' Alıntı:hamakmııı şeeeyy kardeşim bak benim ayagım uf oldu ama...
ben biraz (şöyle 8 saat) sallanayım sen gene al olurmu..![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:http://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=775#28188 bbakın ders alın pikniğe giderken haline bak adamın