30 temmuz KEYİFLİ piknik

cuk_o' Alıntı:
hehehehe 35 lik çaymı olur be......
çay dediğin ince belli bardaktan içilir kana kana ağzın yanar ama yinede bir yudum daha içersin sonra tam bitti dediğin yerde çoğalır aşkın tekrar başlarsın...
çayın öyküsü budur aslında.....
ama kimse bilmez neden bardağın küçük olduğunu......

Aynen öyle dostum sen bu işi biliyorsun.........bravo sana

Çalışma sistemimi öyle bi ayarlamıştımki Pazar günü piknik yapayım diye göbeğim çatlamıştı.Piknikten sonrada Çanakkale'ye uçacaktım.İptal oluncada çöktüm desem yeri var.Bende kenarından geleyimde mangalda sucuk-sosis-kanat falan atalım dimi yani!:cat: Yaz Soner'cim nacizane benide.:cherry:

dostdark eğer motor tamirden çıkarsa benide ekLe :) bende geLiyim

günaydın MTTTTT...:)
temiz hava orman kuşlar çiçekler..
bana iyi gelecek bu aralar moreller bozuk..
malumunuz topal ördek modundayız..:salut:
yemek konusunda korkularım var taş üstü müstü mangal diyonuz aç kalmayalım millet..
gerçi şehrin göbeği olmadı tavşan geyik vurur çiy çiy yeriz..:queen: :queen:

ulan soner iciyon mıcıyon ama adamsın be helal sana icmeyenleride görüyoz abi adamların ne olduğu belli değil ve neyin peşinde olduklarıda

vedat kaya' Alıntı:
günaydın MTTTTT...:)
temiz hava orman kuşlar çiçekler..
bana iyi gelecek bu aralar moreller bozuk..
malumunuz topal ördek modundayız..:salut:
yemek konusunda korkularım var taş üstü müstü mangal diyonuz aç kalmayalım millet..
gerçi şehrin göbeği olmadı tavşan geyik vurur çiy çiy yeriz..:queen: :queen:
Günaydın Vedat:rendeer:
yemek konusunda endişe etme belgırat ormanı bünyesinde geyik koruma ve üretme yeri var olmadı yakalarız birini:queen:
mangalda geyik kanat:queen:

Loft' Alıntı:
dostdark eğer motor tamirden çıkarsa benide ekLe :) bende geLiyim
motorun çıkmazsada gel istanbulun göbeği
bin minibüsa in maslakta motoların birinin arkasına atla :cat:

DARKDIAMOND' Alıntı:
Çalışma sistemimi öyle bi ayarlamıştımki Pazar günü piknik yapayım diye göbeğim çatlamıştı.Piknikten sonrada Çanakkale'ye uçacaktım.İptal oluncada çöktüm desem yeri var.Bende kenarından geleyimde mangalda sucuk-sosis-kanat falan atalım dimi yani!:cat: Yaz Soner'cim nacizane benide.:cherry:
oyyy oyyyy oyyy
şimdiden karnım acıktı:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten hiç hafta sonu çalışmak zorunda olanları düşünmeyin iyi mi :pr: ..
ben ki + eşim; tam keyif insanlarıyız... :salut: ... yazık bize ...

fear_factor' Alıntı:
zaten hiç hafta sonu çalışmak zorunda olanları düşünmeyin iyi mi ..
ben ki + eşim; tam keyif insanlarıyız... ... yazık bize ...

olurrrrrrrrrmuuu beeeeeeeeee
abicim seni düşünmeyen kimmiş her çarşamba yapılan galatada alemciler tarabya da ...... şarkısını söylüyoruz ya der saadette hiç gelmedin galiba gerçi bu haftaki der saadet iptal oldu yoğun istek üzerine onun yerine daha sakin bi yerdeyiz cuma akşamı http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18527
burada gelebilirseniz çok seviniriz eşinize selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cuk_o' Alıntı:
olurrrrrrrrrmuuu beeeeeeeeee
abicim seni düşünmeyen kimmiş her çarşamba yapılan galatada alemciler tarabya da ...... şarkısını söylüyoruz ya der saadette hiç gelmedin galiba gerçi bu haftaki der saadet iptal oldu yoğun istek üzerine onun yerine daha sakin bi yerdeyiz cuma akşamı http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18527
burada gelebilirseniz çok seviniriz eşinize selamlar

eyvallah...
bi de komşu çıktık iyimi :cat:
ben yön özürlüyüm ortaköy'den sonrası benim için balta girmemiş orman gibi ( burada balta ben oluyorum galiba :p )... bütün iş güç halkalı - bahçeşehir - avcılar şeytan üçgeninde olduğundan keşfedemedim bitürlü tarabya taraflarını...
neyse yakınız zaten bi ara bizi de takarsın peşine :bounce: :flower:

ip getiim salıncak malıncak (malıncak ne demekse :silent: )...
yiyecek bulamassak diğer masalara kedi misali sarkarız gene karnımız doyar..:rendeer: :queen:

Ya abi naptınız böyle ya.Ben cumartesi semiz kuma gidiyorum.Anılarımızı yad etmeye.Şimdi piknik olayı çıktı.Nasıl olacak ya.Siz söyleyin ben yapayım.Çok kötüsünüz:pale:

intercom' Alıntı:
sagolasin Sonercigim, bana istersen cok gizli deyil ise ya özelden ya msn den bi mesaj ile nummarani gönderirsen cok sevinirim.
Alo dostdark:0538 617 14 85
levent ama numarayı kimseye verme tamam mı:wiinkk:

judas25' Alıntı:
Ya abi naptınız böyle ya.Ben cumartesi semiz kuma gidiyorum.Anılarımızı yad etmeye.Şimdi piknik olayı çıktı.Nasıl olacak ya.Siz söyleyin ben yapayım.Çok kötüsünüz:pale:

yafu zaten sezon sonunda yaza veda kampı yapacaktık:wiinkk:
neyse İsmet yer ayırdıysan size iyi eğlenceler
bari bu cuma akşamı eyüp e gelde Tamer abimizin sohbetlerinden mahrum kalma:queen:

Son düzenleme:
Cuma günü bi aksilik çıkmazsa eyüpte sizlerleyim inşallah.Detayları orda konuşuruz artık.:rendeer:

Aktiviteler
*ip atlama
*yakar top
*istop
*uzun eşşek
*salıncak
gerekli malzemeler
*mangal
*35cc çay
*et,tavuk,sucuk,köfte.....
*patlak top
*çamaşır ipi
*çizgili pijama
*piknik tüpü
*çaydanlık

judas25' Alıntı:
Cuma günü bi aksilik çıkmazsa eyüpte sizlerleyim inşallah.Detayları orda konuşuruz artık.:rendeer:
:cat: cuma görüşürüz

Son düzenleme:
judas25' Alıntı:

dostum yanlış topiğe yazmışsın sanırım ama neyse ekledim senide listeye :) :rendeer:

fear_factor' Alıntı:
eyvallah...
bi de komşu çıktık iyimi :cat:
ben yön özürlüyüm ortaköy'den sonrası benim için balta girmemiş orman gibi ( burada balta ben oluyorum galiba :p )... bütün iş güç halkalı - bahçeşehir - avcılar şeytan üçgeninde olduğundan keşfedemedim bitürlü tarabya taraflarını...
neyse yakınız zaten bi ara bizi de takarsın peşine :bounce: :flower:

tabi abi istersen sabah oralarda bi yerde buluşuruz ordan gideriz bana her türlü uyar zaten buluşma yeri 1.levent bp diilmi orayı biliyosundur

Son düzenleme:
cuk_o' Alıntı:
dostum yanlış topiğe yazmışsın sanırım ama neyse ekledim senide listeye :) :rendeer:
adam çalma :p adam çalma:p
git otobüs durağındakilerin isimlerinide yaz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar