30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GITTIK!! FOTOGRAFLAR!! VIDEOLAR!! YORUMLAR!!

arkadaşlar 70 e yakın resim var..
evet hakim bey..
ben bu bilgisayarı yakarım gider içerde paşa paşa yatarım...:queen: :pr:
gene küzene gidip yaptırıcam sabır diliyorum..:rendeer:

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Ya işte bak Biz halkız kardeşim nerde öyle VİP LİK MİP LİK rüyamızda göremeyiz....
Bizim vip de arkadaşlar(fabrikatör,bakan,cumhurbaşkanı,madonna......)buna züürt teselisi diyoruz:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat kaya' Alıntı:
arkadaşlar 70 e yakın resim var..
evet hakim bey..
ben bu bilgisayarı yakarım gider içerde paşa paşa yatarım...:queen: :pr:
gene küzene gidip yaptırıcam sabır diliyorum..:rendeer:

abi motordan bi kaç parça sök bilgisayara takviye yap işe yarar belki yada türk usulü tamir giriş tekme tokat aklı başına gelsin :D

Arkadaşlar asıl ben hepinize çok teşekkür ederim . Sayenizde çok keyifli bir pazar yaşadım. Bu arada serkan79 seninle görüşüp tsortları alamadık ama ince düşüncen ve emeğin için tekrar tekrar teşekkürler.

250 lik motorların yarışında yaşanan kazanın fotoraflarını da siteye koyuyorum. çok üzücü bir olaydı. resimler çok net değil ama artık idare edin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
vınvın' Alıntı:
Arkadaşlar asıl ben hepinize çok teşekkür ederim . Sayenizde çok keyifli bir pazar yaşadım. Bu arada serkan79 seninle görüşüp tsortları alamadık ama ince düşüncen ve emeğin için tekrar tekrar teşekkürler.

valla vınvın görüşememizin suçlusu benim dışımda burdaki gp ye gelen herkes :)

ledo' Alıntı:
Sevgili vınvın ben de teşekkür ederim. Motorda giderken çekilen ilk resmim bu...:rendeer:

Rica ederiz. Bizim için zevkti. Bu arada kardeşimin hakkını yememek lazım. Resmi kırmızı çekti :)

vınvın' Alıntı:
Rica ederiz. Bizim için zevkti. Bu arada kardeşimin hakkını yememek lazım. Resmi kırmızı çekti :)
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

resimler için ellerinize ve makinenize sağlık... allah makinenize zeval vermesin diyor ve bu şekilde resimlerin diğer org. dada çekilmesini temenni ediyorum..:mrgreen:

yaw ben böle cümle kurmayı nereden öğrendim acep...allahallah.:p

nuriiii bak gene dikkat et falan nidemben seni..amabişey de yapamam ki çok seviyorum valla can can arkadaşım benim...:)
kartalcım sağolasın,sende çok iyi ve sıcakkanlı birisin:)

evet sökülün videoları ,pamuk eller cebe bakimmm:p

Super Moderator
:wiinkk: DİKKAT DİKKAT AKŞAM SAAT 22:00'DAN sonra VIP LAİLA'ya gidicektir haberiniz olsun çaktırmayın:wiinkk:

Peril' Alıntı:
nuriiii bak gene dikkat et falan nidemben seni..amabişey de yapamam ki çok seviyorum valla can can arkadaşım benim...:)
kartalcım sağolasın,sende çok iyi ve sıcakkanlı birisin:)

evet sökülün videoları ,pamuk eller cebe bakimmm:p

biz burda seni savunalım sen ne yap bize ii walla :pr:

alper_tim' Alıntı:
:wiinkk: DİKKAT DİKKAT AKŞAM SAAT 22:00'DAN sonra VIP LAİLA'ya gidicektir haberiniz olsun çaktırmayın:wiinkk:
:flower: ::pulp:: :flower: ::pulp:: ::dalga:: :king: ::secreet: ::secreet: ::secreet: ::secreet: ::secreet:

savunacaksın tabine dedik ya aaa..
bak sonra sözünü değiştirmişama sensiz olmazdemişşş,hakkını vermek lazım dimi nurullahçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Peril' Alıntı:
savunacaksın tabine dedik ya aaa..
bak sonra sözünü değiştirmişama sensiz olmazdemişşş,hakkını vermek lazım dimi nurullahçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

sen nası dersen öle olsun

mete_han' Alıntı:
harika fotolar....:cat:

ilnapoli nedir senin bu Ducati sevdan dostum...eğer bir gün zengin olursam ilk işim sana bir monster...içimden geldi...tevazuya gerek yok canım...:p

seviyorum abicim ne bilim işte.. :) bu italyanlar tasarım işini yalayıp yutmuşlar.. ne yapıyolarsa çok güzel yapıyolar.. çok hoşuma gidiyor.. Ferrari'yi de çok severim zaten :) ilerde bi ducati'm kesin olacak.. ama yanına başka motorlar da alabilirim :)

Evet arkadaşlar benim elimdeki resimleri de aşağıda yayınlıyorum.. :) Çok güzel bir hafta sonu idi..

10tg.jpg

27qx.jpg

30kw.jpg

48am.jpg

50dw.jpg

61fo.jpg

72bv.jpg

87ow.jpg

99rp.jpg

100xg.jpg

114ol.jpg

120ur.jpg

136xt.jpg

144vk.jpg

155sv.jpg

165sb.jpg

178kt.jpg

181tq.jpg

194aq.jpg

Arkdaşlar herkeşe tek tek teşekkürlerimi sunarım !

Burdan vınvın ve kıymızı'ya ayriyetten ve tekrardan teşekkür ederim ! (hehe bizi arabalarına aldılar :) ve yaklaşık 135 kilometre bize katlandılar !)

Gerçi sayelerinde birkaç kişiye rezil oldum (anlayana ! :p )

Bide inşallah arabadaki şişeyi atmamışsınızdır su şişesini unutmuşum :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar