olm burda 1 resim çıkmış 2 tane değil çalışmaları hızlandır bakimmm:queen: :queen:vedat kaya' Alıntı:denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:queen: arabalar gözükmüyor arkada vın vın ve ben varızvedat kaya' Alıntı:denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zuhtupasa' Alıntı:Yaw su Sym 250 Gts yi kullanan arkadaş kim..:silent: Bi konusmam lazım onla..:bounce:
S&S
lespaul_84' Alıntı:daha ne fotolar varmış ya, hepsinde çok karizma çıkmışım![]()
kumral kıvırcık saçlı, hafiften bonus gibi olan bi tane insan var zaten orda, o da benim:cherry:Akira' Alıntı:Hepsi tamamda, seni seçemedim hangi resimde çıktın koordinatlarını bir versene
lespaul_84' Alıntı:kumral kıvırcık saçlı, hafiften bonus gibi olan bi tane insan var zaten orda, o da benim:cherry:
Lennn manyak seni seviyoruz:rendeer: istanbulun gezi simgesi oldun:queen:CenkKeskin' Alıntı:Evet millet ben en sonunda nete girdim tek parçayım ve afyondayım gene . GP den sonra sizden koptuk gece baya maceralı geçti benim haydarpaşada sabahlamak zorunda kaldım filan :queen: sonunda vardım okuluma nete girdim direk bakıyım dedim ne yapmışlar bunlar filan güsel resimler olmuş ama çok kopuktuk bi neyse olmuş bitmiş daha güzellerini görmek dileyiyle
zühtüpaşam gözler seni aradı bilesin ...![]()
KARDEŞİM SAĞ SALİM GİTMENE SEVİNDİM :cat:CenkKeskin' Alıntı:Evet millet ben en sonunda nete girdim tek parçayım ve afyondayım gene . GP den sonra sizden koptuk gece baya maceralı geçti benim haydarpaşada sabahlamak zorunda kaldım filan :queen: sonunda vardım okuluma nete girdim direk bakıyım dedim ne yapmışlar bunlar filan güsel resimler olmuş ama çok kopuktuk bi neyse olmuş bitmiş daha güzellerini görmek dileyiyle
CenkKeskin' Alıntı:Evet millet ben en sonunda nete girdim tek parçayım ve afyondayım gene . GP den sonra sizden koptuk gece baya maceralı geçti benim haydarpaşada sabahlamak zorunda kaldım filan :queen: sonunda vardım okuluma nete girdim direk bakıyım dedim ne yapmışlar bunlar filan güsel resimler olmuş ama çok kopuktuk bi neyse olmuş bitmiş daha güzellerini görmek dileyiyle
ZÜHTÜ PAŞAM eğerki alper geliyor diye gelmediysen hiç gelme çünki alper2 diye aynı bıktırılıcıkta bir kız arkadaşını üye yaptı vay vay vayyyalper_tim' Alıntı:KARDEŞİM SAĞ SALİM GİTMENE SEVİNDİM :cat:
O GÜN HERKES KOPTU WALLA NE OLDU ANLIYAMADIK BAZI ARKİLER VİP FELAN TAKILINCA VE BAZI ARKİLER ANA TRİBÜNDE YER BULUNCA BU SORUN YAŞANDI ZATEN KALABALIK Bİ YERDEYDİK (38000 KİŞİ) ONUN İÇİN ÇIKIŞDA DA PROBLEM OLDU ALLAHTAN ÇOĞUNLUK ÇIKIŞTA NEREYE GİDİLCEĞİNİ BİLİYODU ORDA GÖRMEDİĞİMİZ DOSTLARIDA GÖRDÜK GÖZLER ZÜHTÜ PAŞAYI ARADI DURDU WALLA İNŞ. Bİ DAHAKİ ORGANİZASYONA :wiinkk:
YOKSA BEN GELDİM DİE Mİ GELMEDİ ZÜHTÜ PAŞA![]()