Bizim vip de arkadaşlar(fabrikatör,bakan,cumhurbaşkanı,madonna......)buna züürt teselisi diyoruzGelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Ya işte bak Biz halkız kardeşim nerde öyle VİP LİK MİP LİK rüyamızda göremeyiz....
vınvın' Alıntı:sevgili cbr1000rr yardımların için teşekkür ederim:wiinkk:
vedat kaya' Alıntı:arkadaşlar 70 e yakın resim var..
evet hakim bey..
ben bu bilgisayarı yakarım gider içerde paşa paşa yatarım...:queen:r:
gene küzene gidip yaptırıcam sabır diliyorum..:rendeer:

vınvın' Alıntı:Arkadaşlar asıl ben hepinize çok teşekkür ederim . Sayenizde çok keyifli bir pazar yaşadım. Bu arada serkan79 seninle görüşüp tsortları alamadık ama ince düşüncen ve emeğin için tekrar tekrar teşekkürler.
ledo' Alıntı:Sevgili vınvın ben de teşekkür ederim. Motorda giderken çekilen ilk resmim bu...:rendeer:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:vınvın' Alıntı:Rica ederiz. Bizim için zevkti. Bu arada kardeşimin hakkını yememek lazım. Resmi kırmızı çekti![]()
Peril' Alıntı:nuriiii bak gene dikkat et falan nidemben seni..amabişey de yapamam ki çok seviyorum valla can can arkadaşım benim...
kartalcım sağolasın,sende çok iyi ve sıcakkanlı birisin
evet sökülün videoları ,pamuk eller cebe bakimmm![]()
:flower: :alper_tim' Alıntı::wiinkk: DİKKAT DİKKAT AKŞAM SAAT 22:00'DAN sonra VIP LAİLA'ya gidicektir haberiniz olsun çaktırmayın:wiinkk:
Peril' Alıntı:savunacaksın tabine dedik ya aaa..
bak sonra sözünü değiştirmişama sensiz olmazdemişşş,hakkını vermek lazım dimi nurullahçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
mete_han' Alıntı:harika fotolar....:cat:
ilnapoli nedir senin bu Ducati sevdan dostum...eğer bir gün zengin olursam ilk işim sana bir monster...içimden geldi...tevazuya gerek yok canım...![]()