arkadaşlar biz de levent bpye geldik-serkan79 cok sagol tekrar cok teşekkurler!- ama gruptan orada ayrılmak durumunda kaldık, daha sonrasında da gold tribünde olduğumuz için beraber izleyemedik! bir ara acık alana kadar gelip uzaktan sizlere şöyle bri baktım ama yanınıza gelemedim. neyse bir dahaki sefere...
bu arada bir çok foto cektik ana tribünden ama fotolar cok buyuk ve bu yuzden buraya yukleyemiyorum, paylaşmayı cok isterdim ama nasıl kucultulur onu da beceremedim, eger yapabilirsem sizlerle paylasacagım...-valenin her yarış verdiği klasik goruntulerden bile bir iki yakalayabildik (bir taraflarını duzletirken hani:wiinkk: )-
yarışların üçü de çok güzeldi, mücadeleler lastik lastiğeydi.
125cc de gecen yılda olduğu gibi kallio yarısı bedavadan verdi. gecen sene de birinci goturduğu yarışta son turda kaza yapmıştı şimdide motoru bozuldu. o kadar da kallioyu tutyordum ben

ale:
özellikle 250cc her zaman olduğu gibi müthiş heyacanlı basladı- daha startta ilk viraja girmeden 6 motor yarış dışı kaldı ki bunlardan birir pilotlarda en yüksek puana sahip olan fovorilerden lorenzo idi- ve aynı heyecanla bitti. sinan sofuoğlu kazaya karışmamayı basarıp yarışı tamamlayabildi bu da bir basırıdır diyelim. son turlarada deangelis ile barberanın teması da yarısa damgasını vuran sahnelerden biriydi.-de angelis motorunun kontrolunu kaybederek pist dısına cıktı!-
motogp gelince o da sanki 250cc yarısı gibi gecişlere sahne oldu-stoner ve pedrosanın katkısı mıdır acaba?- izlemeye deger, heyecanın her an dorukta olduğu, sıralamanın sürekli değiştiği bir yarış oldu...yine melandri kazanmayı bildi. 14. sırada start aldığı yarışta pek cok kez liderliği stoner ve pedrosa ile degişerek sürdürdü ama son şikanda tecrubesini konuşturup damalı bayragı ilk gördü!-sanıyorum istanbul parkı en cok o sevdi, bu arada 2. stoner da gecen yılın 250cc şampiyonuydu(galiba pisti sevenler belli)-
bu arada acık alanda gecen yıl sizin bulundugunuz mevkide bir adet barkovizyon vardı ve bu sayede yarısın her asaması gorulebiliyordu, onu kaldırmış olduklarını buyuk bir saskınlıkla gordum ve cok uzuldum.:farao: