serkan79' Alıntı:aa kazamı yaptın çok geçmiş olsun üzüldüm
sağolasın.....
serkan79' Alıntı:aa kazamı yaptın çok geçmiş olsun üzüldüm
alper_tim' Alıntı:dodo beach de ki muhabbet süperdi herkese teşekkürlerimi iletirim dostdark arkadaşımız artık VIP olmuştur herkesin bilgisine :queen: :wiinkk:
yaw bu arada sen hangisiydin yaa:silent::cherry:crato' Alıntı:neyse, birini yakaladık. diğeri dostdark'tı zaten de diğerleri kimlerdi hiç bilemeyeceğim galiba :![]()
Motorumu şimdiye kadar servisteki ustayı saymazsak 3 kişi kullandı, biri de sen oldun.alper_tim' Alıntı:bana bilgilerini esirgemeyen ve regalle tur atmamı sağlayan regalci dostlarımada teşekkür ediyorum yakında bende aranızda olucam regalimle:wiinkk:
herkese herşey için teşekkür ederim
ashes' Alıntı:şuraya bari iki resim koyunda tanıyın birbirinizi![]()
Kartal 23 nekadar yarışa seninle gelemesemde beni götürecek olman için teşekkürler :rendeer: :rendeer: Böyle günlerde MT dostluğunu daha çak yaşıyoruz çok sağolKartal23' Alıntı:dün çok hoş bir gündü....
ilk kez motorumla köprüden geçtim. boğaz köprüsünden hiç bu kadar tırsmamıştım.(yükseklik korkumdan dolayı) bana desteğini esirgemeyen vedat abiye ve kader' e buradan çok teşekkür ediyorum..:rendeer:
Arkadaşlar , motosiklet.net'in gururu , moto gp müdahale hakemleri ,
28 - 30 NİSAN İSTANBUL PARK görevlerini en iyi şekilde icra etti.
Türkiyeyi en iyi şekilde temsil eden hakem arkadaşlarıma ,
Başhakem Tolga Tolon'a , Teknik Direktif Osman Lav'a ve bizle birlikte çalışan Portekizli Hakem Pedro'ya Teşekkür ediyorum...
Görev Yapan Hakem Arkadaşlar:
*viper_1
*nevZAT150
*alpay abi nickini unuttum
aidikurt' Alıntı:gelemeyenler uzulmesın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 yıl sonra gene taaaaaaaaaaaaaa 1 sene sonra:mrgreen:
polislerin etrafını öle bi çevirdik ki onlarda ne oldu anlamadı zaten biz yanlarından ayrıldıktan sora birbirlerine bakınıp duruyolardı :queen: :queen: ne oldu hepsinin ehliyet vardı di mi die:queen: :queen:Kartal23' Alıntı:dostdark abicim her zaman 1 artçı lık yerim hazır...:rendeer:
alper_tim trafik çevirmesinde en arkada ben vardım.. 2 polis bir önden diğeri arkadan kontrole başladılar. yanlız polisler de muhabbet insanlarmış... en önde kırmızı motorlu arkadaşı kontrol ettirmeden sıyırdık aradan...:cherry: o anda herkes polislerle kanki oluverdi... hayırdır inşallah...:queen: