30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalın gömlek+yün kazak+kışlık palto+şapka ile üşüdüm. Söylemedi demeyin :)

lespaul_84' Alıntı:
arkadaşlar, ben hala motorum için kilit veya disk kilidi gibi birşey almadım.
istanbul park'ın otoparkında bir sorun olur mu?
motor çalmaya yeltenenler olabilir mi orda?

istersen motorları birbirine kilitleyebiliriz bende kilit var+alarmda mevcut:queen:

NeQs' Alıntı:
istersen motorları birbirine kilitleyebiliriz bende kilit var+alarmda mevcut:queen:
saol NeQs, öyle yaparız o zaman. :)
ben yarın bostancıdan gruba katılcam, orda görüşürüz:cat:

lespaul_84' Alıntı:
saol NeQs, öyle yaparız o zaman. :)
ben yarın bostancıdan gruba katılcam, orda görüşürüz:cat:

tamam bende zaten bostancıda olucam orda görüşürüz zaten benim motoru görsen tanırsın ufak tefek birşey:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nisan'ın sonunda motoruma binmedim derseniz gülerler adama.
Şile'deki gibi gelenlere imza attıralım, gelmeyenleri kınayalım :) her türlü makaramızı yapalım onlarla :) Benim de yağmurluğum yok! ama saat 10:30'da BP'deyim.

not: Bana da zincirli bir arkadaş lazım. Motorlarımızı birbirine bağlar, kardeş ilan ederiz. (not içinde not: zincirini paylaşana 1 adet Gold Ana Tribün bileti)

Kartal23' Alıntı:
vedat abi sana katılıyorum ama artçı arkadaşlar için bazı dostlarımızın arabayla gelmesine hoş görülü davranalım...:cherry:

tabi ona bi lafım yok..hani motoru olupda yagmurdan çamurdan korkanları gaza getirmek istemiştim..
dierleri alınmasın lütfen..:)

demonicdreams' Alıntı:
Nisan'ın sonunda motoruma binmedim derseniz gülerler adama.
Şile'deki gibi gelenlere imza attıralım, gelmeyenleri kınayalım :) her türlü makaramızı yapalım onlarla :) Benim de yağmurluğum yok! ama saat 10:30'da BP'deyim.

not: Bana da zincirli bir arkadaş lazım. Motorlarımızı birbirine bağlar, kardeş ilan ederiz. (not içinde not: zincirini paylaşana 1 adet Gold Ana Tribün bileti)
bende bir tane fazla zincir var onu verebilirim iki motor baglarız...
ben disk kilidi aldım çünki...

Son düzenleme:
Alpertim.....Senle piknikte tanışamadık bişekilde yarın gelde tanışalım...:)

Bu arada giyinin sıkı arkadaşlar yiğitliğin anlamı yok hava soğuk...Bu arada 4tekerle gelecek arkadaşlar nasıl olsa bizim yanımızda olacaksınız yağmuru güneşi birlikte göreceğiz.Oyüzden bırakın 4 tekerleri bize katılın.Birde yağmurda yol yapalım birlikte......:cat:

Serkan79 selam geliyormu abicim tişörtler yarın...?

Son düzenleme:
Super Moderator
Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Alpertim.....Senle piknikte tanışamadık bişekilde yarın gelde tanışalım...:)

Bu arada giyinin sıkı arkadaşlar yiğitliğin anlamı yok hava soğuk...Bu arada 4tekerle gelecek arkadaşlar nasıl olsa bizim yanımızda olacaksınız yağmuru güneşi birlikte göreceğiz.Oyüzden bırakın 4 tekerleri bize katılın.Birde yağmurda yol yapalım birlikte......:cat:

Serkan79 selam geliyormu abicim tişörtler yarın...?
kardeş yarın hertürlü şartı sağlayıp geliyorum inş.:queen: :queen:
serkanlada konuştum tişörtler hazırmış yarın dağıtıcakmış haberiniz olsun:queen: :queen:
5 dk lığına girdim nete yarın görüşmek üzere birisi alır artık beni herhalde orda bırakmazlar inş.:queen:

Arkadaşlar motogp ye olan servislerle ilgili bilgisi olan var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim hatta lütfen

iett'nin sitesinde sevis saatleri yok ama -gecen yıl genelde saat bası oluyordu ve sabah 9dan itibaren vardı- söyle yazıyor aynen kopyalıyorum:

MotoGP Türkiye Grand Prix’si süresince İETT, İstanbul Park Pisti’ne otobüs seferleri düzenleyecek. İETT, 3 gün boyunca Taksim Meydanı, Levent Metro City Alışveriş Merkezi önü, Kadıköy İDO İskelesi önü ve Bostancı İDO İskelesi önünden İstanbul Park Pisti’ne ve yine pistten aynı merkezlere otobüs seferleri gerçekleştirecek.

Pistten ayrılırken üzerinde Taksim yazan bir otobüs vardı, ama kalkış saatlerinden emin değilim. Pistte aldığım hiç bir broşürde de servis saatleri yazmıyordu.

moto gp de yarışan adamlar yarın yağmur yağarsa düşmezlermi ya o virajları nasıl alıcaklarbirde o kadar hızla hayret verici

NeQs' Alıntı:
moto gp de yarışan adamlar yarın yağmur yağarsa düşmezlermi ya o virajları nasıl alıcaklarbirde o kadar hızla hayret verici

ya onlarda bazı moto gp gelecek arkadaşlar gibi minibüs , arabayla yarışırlar belki :cherry:

yada onların motorların arkalarına birilerini oturtup arkadaki şemsiyeyi tutar:queen:

womanrider' Alıntı:
haluuuuuuuuuukkkkkkkkk alooooo bişeymi dediniz :p

yok güzelim ben yarışçılardan bahsediyordum

yarıştan filan yoksa biz seni bilmezmiyiz rüzgarda yamurda sıcak havada soğuk havada motora devamlı binersin değilmi

hboyraz' Alıntı:
yok güzelim ben yarışçılardan bahsediyordum

yarıştan filan yoksa biz seni bilmezmiyiz rüzgarda yamurda sıcak havada soğuk havada motora devamlı binersin değilmi
kulaıma dalga seslerimi gelio yoksa yanılıyomuyuuuuummmmm lütfen biri bana yanılıyorsun desiiinnn yoksa yarın kan gövdeyi götürecek :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa millet yarın bilet bulamıyorum afyondan geliyorum nasıl bilet bulabilirim orayagelince bulabilirmiyim bilet ?

CenkKeskin' Alıntı:
yaa millet yarın bilet bulamıyorum afyondan geliyorum nasıl bilet bulabilirim orayagelince bulabilirmiyim bilet ?

kesin bi cevap vermek isterdim ama eğer diğer arkadaşların ellerinde fazla bilet varsa verirler bende fazla bilet olsa verirdim sana ama ne yazık ki 1 tane var

CenkKeskin' Alıntı:

yinemi :thumright

şaka şaka bende fazla yok ama otohaber , otoshow dergileri veriyordu

yarın kaldıysa alırız

womanrider' Alıntı:
kulaıma dalga seslerimi gelio yoksa yanılıyomuyuuuuummmmm lütfen biri bana yanılıyorsun desiiinnn yoksa yarın kan gövdeyi götürecek :p

yok dalga geçmedim

ama senin motorun km kaçtı :queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar