lespaul_84' Alıntı:arkadaşlar, ben hala motorum için kilit veya disk kilidi gibi birşey almadım.
istanbul park'ın otoparkında bir sorun olur mu?
motor çalmaya yeltenenler olabilir mi orda?
saol NeQs, öyle yaparız o zaman.NeQs' Alıntı:istersen motorları birbirine kilitleyebiliriz bende kilit var+alarmda mevcut:queen:
lespaul_84' Alıntı:saol NeQs, öyle yaparız o zaman.
ben yarın bostancıdan gruba katılcam, orda görüşürüz:cat:
Kartal23' Alıntı:vedat abi sana katılıyorum ama artçı arkadaşlar için bazı dostlarımızın arabayla gelmesine hoş görülü davranalım...:cherry:
bende bir tane fazla zincir var onu verebilirim iki motor baglarız...demonicdreams' Alıntı:Nisan'ın sonunda motoruma binmedim derseniz gülerler adama.
Şile'deki gibi gelenlere imza attıralım, gelmeyenleri kınayalımher türlü makaramızı yapalım onlarla
Benim de yağmurluğum yok! ama saat 10:30'da BP'deyim.
not: Bana da zincirli bir arkadaş lazım. Motorlarımızı birbirine bağlar, kardeş ilan ederiz. (not içinde not: zincirini paylaşana 1 adet Gold Ana Tribün bileti)
kardeş yarın hertürlü şartı sağlayıp geliyorum inş.:queen: :queen:Rüzgarınoğlu' Alıntı:Alpertim.....Senle piknikte tanışamadık bişekilde yarın gelde tanışalım...
Bu arada giyinin sıkı arkadaşlar yiğitliğin anlamı yok hava soğuk...Bu arada 4tekerle gelecek arkadaşlar nasıl olsa bizim yanımızda olacaksınız yağmuru güneşi birlikte göreceğiz.Oyüzden bırakın 4 tekerleri bize katılın.Birde yağmurda yol yapalım birlikte......:cat:
Serkan79 selam geliyormu abicim tişörtler yarın...?
NeQs' Alıntı:moto gp de yarışan adamlar yarın yağmur yağarsa düşmezlermi ya o virajları nasıl alıcaklarbirde o kadar hızla hayret verici
haluuuuuuuuuukkkkkkkkk alooooo bişeymi dedinizhboyraz' Alıntı:ya onlarda bazı moto gp gelecek arkadaşlar gibi minibüs , arabayla yarışırlar belki :cherry:
womanrider' Alıntı:haluuuuuuuuuukkkkkkkkk alooooo bişeymi dediniz![]()
kulaıma dalga seslerimi gelio yoksa yanılıyomuyuuuuummmmm lütfen biri bana yanılıyorsun desiiinnn yoksa yarın kan gövdeyi götürecekhboyraz' Alıntı:yok güzelim ben yarışçılardan bahsediyordum
yarıştan filan yoksa biz seni bilmezmiyiz rüzgarda yamurda sıcak havada soğuk havada motora devamlı binersin değilmi
CenkKeskin' Alıntı:yaa millet yarın bilet bulamıyorum afyondan geliyorum nasıl bilet bulabilirim orayagelince bulabilirmiyim bilet ?
CenkKeskin' Alıntı:yaa millet yarın bilet bulamıyorum afyondan geliyorum nasıl bilet bulabilirim orayagelince bulabilirmiyim bilet ?
womanrider' Alıntı:kulaıma dalga seslerimi gelio yoksa yanılıyomuyuuuuummmmm lütfen biri bana yanılıyorsun desiiinnn yoksa yarın kan gövdeyi götürecek![]()