30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper_tim' Alıntı:
DOTUM İYİ GÜZEL DİYONDA SEN Mİ ALIYOSUN BENİ YOKSA HABER VER BANA YADA BENİ ALAN HABER VERSİN BUGÜN YOKSA NERDE BULUCAĞINIZ BENİ:pale:
Alper seni bulmalarına gerek yok sen nasıl olsa bulursun onları:p

alper_tim' Alıntı:
DOTUM İYİ GÜZEL DİYONDA SEN Mİ ALIYOSUN BENİ YOKSA HABER VER BANA YADA BENİ ALAN HABER VERSİN BUGÜN YOKSA NERDE BULUCAĞINIZ BENİ:pale:

Dostum Pazar günü BP nin oraya kadar gel... boş olan motorlara binersin... ok mi ????:queen: :queen: :cat: :cat:

yav sırtında çantasıyla afyondan otostopla gelen arkadaş vardı şileye.Sen mi gelemiceksin gel abicim yolda bırakmayız seni alper_tim sana diyorum :queen:

Super Moderator
tamamdır dostlarım dediniz gibi yapıcam bp den sorası allah kerim:)

Alper_Tim ve Serkan,

Pazar bana takılın ben araba ile gideceğim.
Vatan veya Millet cad.ne gelirsiniz ben sizi alırım oradan devam ederiz.
Ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. Yarış öncesi antreman turlarını seyredip havamızı bulalım.
Arkadaşlar arabaya ancak 2 kişi alabiliyorum diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar lütfen.

Super Moderator
Can.' Alıntı:
Alper_Tim ve Serkan,

Pazar bana takılın ben araba ile gideceğim.
Vatan veya Millet cad.ne gelirsiniz ben sizi alırım oradan devam ederiz.
Ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. Yarış öncesi antreman turlarını seyredip havamızı bulalım.
Arkadaşlar arabaya ancak 2 kişi alabiliyorum diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar lütfen.
alllaaaaa bulduk bi dost walla hadi hayırlısı :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar, yarın yarışa gidecek olan ve fazla bileti bulunan kimse var mı? Bir arkadaşım sadece cumartesi gelecek, pazar günü gelmeyecek. Dolayısıyla bana sadece cumartesi için bir bilet lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hava durumu iyileşmeye başladı.

Yağmur yağmayacak gibi gözüküyor. Gelişmelerden haberdar ederim.

arkadaşlar dün akşam iki tane portatif tribün 4 bileti geldi bana. bunlar silver tribün mü oluyorlar? aslında benim merak ettiğim açık tribüne girebilir miyiz bu biletlerle?

:(

ledo' Alıntı:
Hava durumu iyileşmeye başladı.

Yağmur yağmayacak gibi gözüküyor. Gelişmelerden haberdar ederim.

malesef...hava durumum şu an cumartesi-pazar-pazartesi yağmur gösteriyoooo.şansınıza küsün bence.:farao:

Khutuck' Alıntı:
Arkadaşlar, yarın yarışa gidecek olan ve fazla bileti bulunan kimse var mı? Bir arkadaşım sadece cumartesi gelecek, pazar günü gelmeyecek. Dolayısıyla bana sadece cumartesi için bir bilet lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ulen bizde gidecek adam arıyoruz bee ben ve peril var görüşelim kardeşim msn den :wiinkk:

crato,
http://www.msoistanbul.com/v2/?index=30&lang= buradan bakabilirsin portatif tribün4 ün neresi olduğuna.
benim bildiğim acık alana girebiliyor ama...???

yok yok bence hava guzel olacak, sabahtan yağsa bile yarısa doğru acacak! gecen sene de yağmur bekleniyordu ama noooldu? kat kat giyinip gittik, tek tek cıkarttık!:mrgreen:

Burdan site yönetimine sesleniyorum !

CBR1000RR adlı şahıs diğer site sakinlerinin fotolarını kendilerine avatar yapmaktadır. Lütfen bu konuya el atınız...

Bu açıklamayı yapmamın sabebi fotoğrafın bana ait olmasından değildir. Sitemize yeni üye olan arkadaşların siteden soğmaması hatta kaçmaması için bu işe el atın... Çevre kirliliğine neden açılmaktadır !!!

Son düzenleme:
Super Moderator
can kardeş arabaya 2. arkadaş dostdark oldu serkan kardeş araba bulmuş onla geliomuş

şans ile kader arasındaki o çok incecik çizgi belkide bizden yana olur ne dersin...

Arkadaşlar 12 den itibaren yağış gözükmüyor, hatta bulutlar dağılmaya başlıyor.
Ondan öncesi tamamen kapalı, ama moraller bozulmasın gittikçe açacak hava...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar