30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw 3 tane dergi aldım ayrı yerlerden 3 ündede bilet çıkmadı ne iş :)

1 tane daha alırsan biletix parasına denk gelir :)
hadi biri yazsın kaçta geleyim piste??

dostdark' Alıntı:
Dostum şu anda şirketde biramı içiyorum :p
:queen: Neden aklına ben geldim ki:queen:

baba
bi adamın adı çıkacağına canı çıksın demiş büyük büyük atalarımız...:queen:
yaw.. form boyunca rakı...kekik...biber...peyyynniiiirrrr.... nasıl olsada yesek dimi:queen: :queen: :queen: :queen:

Cenkmenderes
baba bu hatunlar şemsiye tutarsa her yer buhar olur... bizde buhara karışırız.. kadran bu kadar harareti kaldırmaz bilgin olsun...he bide yarışı mı islices yoksammm...... söyleyemiyommmm...:pr: aklıma gelmiyooo:silent: buldum duldum.. haaattuuunnnlaaarrrr:queen: :queen:

ben işi garantiye aldım dergiyi Kadıköy'de Eminönü vapur iskelesinin içinde biletixin satış yaptığı gazateciden aldım bilet çıktı çıkmasa biletixten alacaktım daha dergi vardı oradan alabilirsiniz
bu arada işim çıkmazsa bende geliyorum :cat:

Bi aksilik çıkmazsa ben ve eşimde gelmeyi düşünüyoruz. Bilet almadık daha.. Motorum var ehliyetim var kaskım montum dizliğimde var ama motoru henüz kullanamadığım için İETT yoluyla geleceğiz sanıyorum. En azından tanışmış oluruz. Görüşmek üzere arkadaşlar...

Not: Kısıklı-Üsküdar yakınlarından araçla gidip gelecek varsa seve seve takılabiliriz..

benide listeye ekleyin babamla beraber geleceğim.ama ben tuzlada oturuyorum(tuzla merkez)biz size buralarda nerden katılalım?kroki mevcut mu?

Benım de bıletım yok bır arkadas verecektı sanırım bır aksılık cıktı. Bıletı olmayanlar ne yapıcak?

yaw ben avcılar civarında oturuyorum. arabayla gitmeyide bilmiyorum. acaba arkasına artçı olarak beni kabul eden bi mt varmı avcılar b.düzü civarında oturan :) yoksa mecbur otobüsle gitcez :cyclopsan

bide bişey sorcam ya. bu açık alan için öncedenmi bilet almak lazım yine ? yoksa pazar günü alabilirmiyiz.?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
fazla bileti olan varmı 2 tane :)

Bugünkü antrenman turlarına gidecek olan var mı? Ben 14:00'teki antrenmana gideyim diyorum...

ulan antremandan sanane ya şamil hem sen bugün çalışmıyormusun
ne iş böyle tabiya müdür adamın hali başka :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tuzla Buluşma Noktası
Bostancıda toplanan grup sahil yolundan tuzlaya doğru hareket edecek.
Sahil yolunun bitiminde resimlerde gorulen nokta durulup grubu toplayacagiz.
Bu noktanda gruba katılmak isteyen arkadaslar haritada belirtilen yerde bekleyebilirler.
Saygılar

arkadaşlar mecidiyeköy-beşikteş-levent bütün gazete bayilerinde dotohaber dergisi var...bilginize...
en son 61 kişimiyiz yogmu artıran beyaaaa.....:)

arkadaşlar cumartesiöğlen sıralama turlarına gidecek olanlar varsa beni haber etsin bende düşünüyorum gitmeyiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada beni neden listeye yazmadınız admin amcalar beni büyük harfle yazarmısınız A.S.H.E.S yani şöyle bi görüneyim :)

yagmur nasıl yagcak yaaa. ne demek saganak tum gun yagmur mu yagcak. ne etmelı semsıye mı alcaz bıde yanımıza?tam da gununde :pr:

pazar günü 26 derece olucakmış hava.Şemsiye alın ama güneşten korunmak için.Güneş kremi almayı unutmayın.Hava çok güzel olucak.Hadi herkez gelsiinnnnnnnn :queen: :queen: :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar