30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper_tim' Alıntı:
can kardeş arabaya 2. arkadaş dostdark oldu serkan kardeş araba bulmuş onla geliomuş
Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takın:queen:

araltı' Alıntı:
Burdan site yönetimine sesleniyorum !

CBR1000RR adlı şahıs diğer site sakinlerinin fotolarını kendilerine avatar yapmaktadır. Lütfen bu konuya el atınız...

Bu açıklamayı yapmamın sabebi fotoğrafın bana ait olmasından değildir. Sitemize yeni üye olan arkadaşların siteden soğmaması hatta kaçmaması için bu işe el atın... Çevre kirliliğine neden açılmaktadır !!!

ahlak kurallarını aşmıyor ve hakaret içermeyen bir resimdirki

sevdiğim bir insan yada cisim fotosunuda koymakta serbesttir.

sevildiğini bil olm :queen:

ledo

abicim içimizi rahatlatan Hava durumu ile ilgili şükranlarımı sunuyorum...
söz sende.....

Can.' Alıntı:
Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takın:queen:
Can dostum şimdiden teşekkürler:rendeer: bu arada araba normal binek araba mı arkada üç kişi gidemezmiyiz :silent: Candostum Araltı ya araç bulamadık onuda almamız mümkünmüdür:salut: :salut: :salut:

Kartal23' Alıntı:
ledo

abicim içimizi rahatlatan Hava durumu ile ilgili şükranlarımı sunuyorum...
söz sende.....

Yalnız, önümüzdeki çarşamba için haberlerim iyi değil. O gün bol yağmurlu. BJK kalesine yağmur gibi gol yağacak İzmir de....:cherry:

ledo' Alıntı:
Yalnız, önümüzdeki çarşamba için haberlerim iyi değil. O gün bol yağmurlu. BJK kalesine yağmur gibi gol yağacak İzmir de....:cherry:

girelimmi iddaya :queen: :queen:

wer serçe barnağını

CBR1000RR
dostum bu fotoyu web sitemdeki gubidik fotoların arasına yerleştireyim mi??? :queen: nolurrr noluuurrr:queen: lütfeeeennn :queen:

Super Moderator
ARKADAŞLAR BEN DIŞARI ÇIKIYORUM ARALTI GELİNCE ARABA İŞİNİ CAN A MESAJ GEÇTİM HABER VERİCEM ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN:bounce:

ledo
abicim dereyi görmeden paçaları sıvama derim beeeeennnnn... bu çarşambanın perşembesi var o gün görüşsek derim beeeennn... :cherry:

sana 10 puan değerinde bir sorum olacak hazırmısın...:wiinkk:

CBR1000RR' Alıntı:
girelimmi iddaya :queen: :queen:

wer serçe barnağını

Hehe tabii olur. Ama alacak anahtarın da yok ki...:cherry:

O maça da Selçık Dereli yi versinler de biraz çekişme olsun....:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ledo abi sen neden muhatap oluyorsun ki kalitesiz takımlarla :)
maymun olma ihtimalleri çok yüksek izmirde :)hatta gençleri çıkarsın tigana güvendigi varya :)puhahahahahah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkes rahat olsun.. Çarşamba günü ledo yu telefonla arıcam.. O bilio o zaman ne olcanı..:mrgreen: :cherry:

dostdark' Alıntı:
Can dostum şimdiden teşekkürler:rendeer: bu arada araba normal binek araba mı arkada üç kişi gidemezmiyiz :silent: Candostum Araltı ya araç bulamadık onuda almamız mümkünmüdür:salut: :salut: :salut:
Arkadaşlar en başta yazdığım gibi ancak 2 kişi alabilirim kusura bakmayın. Ben araçsız 2 kişiyi aldım kalan arkadaşlara da başka hayırsever arkadaşlarımız yardımcı olsun. Yokmu hiç başka araba ile giden veya o kadar motor içerisinde Araltı'yı artçı alacak birisi. Madem çok açıkta kalan arkadaşımız vardı neden Serkan79'un minübüs olayı yeterli çoğunluk olmadığından iptal oldu diye soracağım?

ashes' Alıntı:
ledo abi sen neden muhatap oluyorsun ki kalitesiz takımlarla :)
maymun olma ihtimalleri çok yüksek izmirde :)hatta gençleri çıkarsın tigana güvendigi varya :)puhahahahahah

ben son sözlerimi perşembeye saklıyorum ama o gün elimden cidden çekeceksiniz beni tanımadınız bir idda uğruna yapmıcağım şey yok yandınız siz :queen:

kartal abicim arkadaşımla dalga geçmene izin vermem lütfen uğraşma adamla :queen:

Can.' Alıntı:
Arkadaşlar en başta yazdığım gibi ancak 2 kişi alabilirim kusura bakmayın. Ben araçsız 2 kişiyi aldım kalan arkadaşlara da başka bir hayırsever arkadaşlarımız yardımcı olsun. Yokmu hiç başka araba ile giden veya o kadar motor içerisinde Araltı'yı artçı alacak birisi. Madem çok açıkta kalan arkadaşımız vardı neden Serkan79'un minübüs olayı yeterli çoğunluk olmadığından iptal oldu diye soracağım?
:cat: ok dostum pazar günü görüşmek üzere
serkan arkadaşımız gerçekten güzel bir çözüm buldu ama bizden başka kimse ilgilenmedi
Arkadaşlar haydi Araltı arkadaşımızı da bırakmıyalım herkez Can arkadaşımız kadar duyarlı olursa MT kimseyi yolda bırakmaz:cat:

Başlarım kalitesiz takımınıza.. Olm BJK'ye laf etmeyin. Adam taş olur soliyim... Allah çarpar, adamı taş eder.. Terbiyesizlerrrrrrrrrrrrr.......

Can. dostdark alper_tim ! Uğraşlarınız için çok teşekkür ederim :rendeer:

Bir yolunu bulup orda olacağım !

ledo
abicim sorumu soruyorum.... 1. tane soru var bilirsen 10 puan sana B.Manço abimizin dediği gibi 10-10-10 puan alacaksın...

Soru = FB Türkiye Kupasını Müzesine Kaç Yıldır Götüremedi ?

a ) 19 Yıl

b ) 23 Yıl

c ) 29 Yıl

e ) Ben O Zaman Henüz Doğmamıştım...

Başlarım kalitesiz takımınıza.. Olm BJK'ye laf etmeyin. Adam taş olur soliyim... Allah çarpar, adamı taş eder.. cenkmenderes

abicim sorumu soruyorum.... 1. tane soru var bilirsen 10 puan sana B.Manço abimizin dediği gibi 10-10-10 puan alacaksın...

Kartal23

+sonsuz:cat:

-ben sadece: "bu alemde iki büyük var: biri 70lik Yeni Rakı, diğeride sensin BEŞİKTAŞ'ım!" diyorum.:bounce:

-en büyük aşk: BEŞİKTAŞK ve MOTOSİKLETtir!!!!:queen:

ferni' Alıntı:
Başlarım kalitesiz takımınıza.. Olm BJK'ye laf etmeyin. Adam taş olur soliyim... Allah çarpar, adamı taş eder.. cenkmenderes

Kartal23

+sonsuz:cat:

-ben sadece: "bu alemde iki büyük var: biri 70lik Yeni Rakı, diğeride sensin BEŞİKTAŞ'ım!" diyorum.:bounce:

-en büyük aşk: BEŞİKTAŞK ve MOTOSİKLETtir!!!!:queen:

+1000000000000000000000

abicim bunca beşiktaşlı benim kavgalarımda nerdeydi bee :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar