Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takın:queen:alper_tim' Alıntı:can kardeş arabaya 2. arkadaş dostdark oldu serkan kardeş araba bulmuş onla geliomuş
Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takın:queen:alper_tim' Alıntı:can kardeş arabaya 2. arkadaş dostdark oldu serkan kardeş araba bulmuş onla geliomuş
araltı' Alıntı:Burdan site yönetimine sesleniyorum !
CBR1000RR adlı şahıs diğer site sakinlerinin fotolarını kendilerine avatar yapmaktadır. Lütfen bu konuya el atınız...
Bu açıklamayı yapmamın sabebi fotoğrafın bana ait olmasından değildir. Sitemize yeni üye olan arkadaşların siteden soğmaması hatta kaçmaması için bu işe el atın... Çevre kirliliğine neden açılmaktadır !!!
Can dostum şimdiden teşekkürler:rendeer: bu arada araba normal binek araba mı arkada üç kişi gidemezmiyiz :silent: Candostum Araltı ya araç bulamadık onuda almamız mümkünmüdür:salut: :salut: :salut:Can.' Alıntı:Tamam pazar sizi tanıyabilmem için yakanıza kırmızı karanfil takın:queen:
Kartal23' Alıntı:ledo
abicim içimizi rahatlatan Hava durumu ile ilgili şükranlarımı sunuyorum...
söz sende.....
ledo' Alıntı:Yalnız, önümüzdeki çarşamba için haberlerim iyi değil. O gün bol yağmurlu. BJK kalesine yağmur gibi gol yağacak İzmir de....:cherry:
CBR1000RR' Alıntı:girelimmi iddaya :queen: :queen:
wer serçe barnağını
Arkadaşlar en başta yazdığım gibi ancak 2 kişi alabilirim kusura bakmayın. Ben araçsız 2 kişiyi aldım kalan arkadaşlara da başka hayırsever arkadaşlarımız yardımcı olsun. Yokmu hiç başka araba ile giden veya o kadar motor içerisinde Araltı'yı artçı alacak birisi. Madem çok açıkta kalan arkadaşımız vardı neden Serkan79'un minübüs olayı yeterli çoğunluk olmadığından iptal oldu diye soracağım?dostdark' Alıntı:Can dostum şimdiden teşekkürler:rendeer: bu arada araba normal binek araba mı arkada üç kişi gidemezmiyiz :silent: Candostum Araltı ya araç bulamadık onuda almamız mümkünmüdür:salut: :salut: :salut:
ashes' Alıntı:ledo abi sen neden muhatap oluyorsun ki kalitesiz takımlarla
maymun olma ihtimalleri çok yüksek izmirdehatta gençleri çıkarsın tigana güvendigi varya
puhahahahahah
:cat: ok dostum pazar günü görüşmek üzereCan.' Alıntı:Arkadaşlar en başta yazdığım gibi ancak 2 kişi alabilirim kusura bakmayın. Ben araçsız 2 kişiyi aldım kalan arkadaşlara da başka bir hayırsever arkadaşlarımız yardımcı olsun. Yokmu hiç başka araba ile giden veya o kadar motor içerisinde Araltı'yı artçı alacak birisi. Madem çok açıkta kalan arkadaşımız vardı neden Serkan79'un minübüs olayı yeterli çoğunluk olmadığından iptal oldu diye soracağım?
ferni' Alıntı:Başlarım kalitesiz takımınıza.. Olm BJK'ye laf etmeyin. Adam taş olur soliyim... Allah çarpar, adamı taş eder.. cenkmenderes
abicim sorumu soruyorum.... 1. tane soru var bilirsen 10 puan sana B.Manço abimizin dediği gibi 10-10-10 puan alacaksın...
Soru = FB Türkiye Kupasını Müzesine Kaç Yıldır Götüremedi ? Kartal23
+sonsuz:cat:
-ben sadece: "bu alemde iki büyük var: biri 70lik Yeni Rakı, diğeride sensin BEŞİKTAŞ'ım!" diyorum.:bounce:
-en büyük aşk: BEŞİKTAŞK ve MOTOSİKLETtir!!!!:queen: