30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
ben gazete bayinden geliyorum dergiler daha gelmemiş akşam b.köy d&r den alıcam bilet varmılş içinde ama hangi dergi bilmiyorum:silent:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Dergi OTOHABER derginin kapagında motogp ile ilgili bir yazi yok ama bilet dergini çinde mevcut. Sadece marmara bolgesinde dagitilan otohaberde var.

Super Moderator
saol bilgiler için skull
eveettttt biletlerde tammm beni kim alıyo artçı olarak:wiinkk:

alper_tim' Alıntı:
saol bilgiler için skull
eveettttt biletlerde tammm beni kim alıyo artçı olarak:wiinkk:

baba seni almak için servis kiralayacak olan arkadaşlar vardı... seni bu eziyetten kopmle kurtaracaklar...:queen: :queen: :queen:

dergi piyasada...

evet arkadaşlar otohaber dergisinde var ben bu öğlen aldım...
2,5 ytl..bilrt derginin iç sayfalarında...
levent ten beşikteş a giderken shell benzin istasyonu var sagda onda vardı dergi ben alırken yakında olanlara duyrulur..:cat:

OTOHABER dergim şimdi elime ulaştııı...
içinden açık alan kombine 28-29-30.04.2006 bileti çıktııııııııııııııııı:queen:

Hayırlı olsun arkadaşlar 2,5 YTL'ye 3 günlük kombine biletlerinizi alıyosunuz.. :)

Super Moderator
Gidiyoruz da otopark ya da daha doğrusu MOTOPARK olayı nasıldır İstanbul Park'ın?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İŞTE MOTO GP yi İstanbul Parkda Seyredeceğimiz Yer
Pistin en zevkli ve en heyecalı bölümü.
Pistdeki park alanı , açık alan tribün girişi ve yarışı izleyeceğimiz yer fotoğraflarda işaretlenmiştir. Fotoları büyük görmek için üzerine tıklayın

ahhh ah..
gelemiyorum.. kahretsin kaçarmıydı bu buluşma bea..

hepinize bol eylenceler.
skull çok güzel bilgiler vermişsin seni de tebrik ederim. izleyeceğiniz yer iyi yerlerden birisi evet.

arkadaslar gayet guzel bir yer secimi. gecen yıl biz arkadasımla oranın biraz daha berisinde silver2 nolu tribünün tam önünde seyretmiştik ve tam karsıda bir adet barkovizyon vardı, boylelikle yarısın tamamını izleyebilmiştik. baska noktalarda yoktu oyle zannediyorumki.gibernaunun dısarı cıktıgı yer de tam olarak buradaydı -sanıyorum 3. viraj- hatta 125 ve 250cc yarışlarında da en cok kaza burada olmuştu. kallio da burada lider götürdüğü yarısı bırakmak zorunda kalmıştı.-burası 3.,4. ve 5. virajların birleştiği teknik bir nokta en cok geçiş de burada oluyor-:cat: (bu alanın acıbadem kurabiyesi satan seyyar amcaları bile mevcut::fool:: )
otopark konusunda hiç bir problem yasanmıyor. hatta park alanları süper oluyor etrafa bakınmaktan insan bir an kendini unutuyor, fuar alanı gibi. envai çeşit motosikleti bir arada görüyorsunuz. süperrr!!!:queen:
neyse arkadaslar buraya ne zaman gelmeyi planlıyorsunuz yani 125 ve 250cc yarışlarını seyredebilecek misiniz? cuma, cumartesi günleri de gelmeyi planlayan yarış severler var mı?
eğer erken gelenimeyecekse ben kesinlikle 125ccye yani 12:00a yetişmeyi planlıyorum, gecen sefer izledim ve cok keyifliydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar