arkadaslar gayet guzel bir yer secimi. gecen yıl biz arkadasımla oranın biraz daha berisinde silver2 nolu tribünün tam önünde seyretmiştik ve tam karsıda bir adet barkovizyon vardı, boylelikle yarısın tamamını izleyebilmiştik. baska noktalarda yoktu oyle zannediyorumki.gibernaunun dısarı cıktıgı yer de tam olarak buradaydı -sanıyorum 3. viraj- hatta 125 ve 250cc yarışlarında da en cok kaza burada olmuştu. kallio da burada lider götürdüğü yarısı bırakmak zorunda kalmıştı.-burası 3.,4. ve 5. virajların birleştiği teknik bir nokta en cok geçiş de burada oluyor-:cat: (bu alanın acıbadem kurabiyesi satan seyyar amcaları bile mevcut::fool:: )
otopark konusunda hiç bir problem yasanmıyor. hatta park alanları süper oluyor etrafa bakınmaktan insan bir an kendini unutuyor, fuar alanı gibi. envai çeşit motosikleti bir arada görüyorsunuz. süperrr!!!:queen:
neyse arkadaslar buraya ne zaman gelmeyi planlıyorsunuz yani 125 ve 250cc yarışlarını seyredebilecek misiniz? cuma, cumartesi günleri de gelmeyi planlayan yarış severler var mı?
eğer erken gelenimeyecekse ben kesinlikle 125ccye yani 12:00a yetişmeyi planlıyorum, gecen sefer izledim ve cok keyifliydi...