30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Pazar günü Yarış Saatleri
12:00 - 125 cc
13:10 - 250 cc
15:00 - Moto GP Büyük Yarış

Bende orada olacağım hemde perşembe akşamından pazartesi akşamına kadar ama sizin yanınızda olamayacağım arkadaşlar orada görevli olacağım ama tribünde sizi görünce herhalde yarışçılar yerine size bayrak sallarım :)

Suadiye de buluşulup sahilden mi gidilecek? Pendik'ten katılsam ben gruba ne olur?:cherry:

biletim yoldaaaaaaaa:mrgreen:
bana doğru yola çıktı geliyooooooo:queen:

Super Moderator
HOOOPPPP grubun kadrolu artçısınıda yazınnn bende geliyom:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARKADASLAR MOTOGP YE GELMEK İSTEYİPTE EHLİYET SIKINTISI YÜZÜNDEN GELMEYE ÇEKİNEN ARKADASLAR VARMI VEYA MOTORU OLMAYIPTA GELMEK İSTEYENLER ARTÇILAR VARSA YAZARMISINIZ AKLIMDA Bİ DÜŞÜNCE VAR CEVAP BEKLİYORUM

alper_tim bari bu organizasyonda sana motor kampanyası uygulasınlar barı site yönetimi

Super Moderator
camadan' Alıntı:
alper_tim bari bu organizasyonda sana motor kampanyası uygulasınlar barı site yönetimi
bi hayırseverlik bekliyorum artık :p
bu arada beni kim artçı alıyo elleri göreyimmm evt benzine yardımcı olunurr:wiinkk: :queen:

bende geliyorum yanlız büyükçekmece,avcılar ve çevresinden gidecek olan arkadaşlar ardıçı olarak yada diğer ulaşım araçlarıyla hep birlikte gidebiliriz her türlü öneriye açığım :cat:

:salut: :salut: arkadaşlar ben yalova dan gelicemde istanbul u hiç bilmiyorum nereye geliyim buluşma noktası olarak..motosikletsiz:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Super Moderator
profiloda bowling oynadığım koray ve filiz arkidişler benimle özelden irtibata geçin pls

ben geliyorum, kız arkadaşım da artçım olacak,

cumartesi akşamı gebze civarında bir yerde konaklayacağımız için pazar sabahı cenkmenderes'i cebinden rahatsız etmeyi düşünüyorum...

görüşmek üzere.

adminim beni de eklermisin avrupa bulusma noktasına buyuk bı sorun olmaz sa geliyorum bide t-shirt girişimi vardı bır arkadasın getırırde orada ucretı mukabılınde alma sansımız olur ınsallah

serkan79' Alıntı:
ARKADASLAR MOTOGP YE GELMEK İSTEYİPTE EHLİYET SIKINTISI YÜZÜNDEN GELMEYE ÇEKİNEN ARKADASLAR VARMI VEYA MOTORU OLMAYIPTA GELMEK İSTEYENLER ARTÇILAR VARSA YAZARMISINIZ AKLIMDA Bİ DÜŞÜNCE VAR CEVAP BEKLİYORUM

Serkan selam,
Benim ehliyetim haziranda geleceği için araba ile gideceğim. İstersen bana takıl.
2 kişilik boş yerim olacak.
Artçı olup arkadaşlara ağırlık yapmayalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Can.' Alıntı:
Serkan selam,
Benim ehliyetim haziranda geleceği için araba ile gideceğim. İstersen bana takıl.
2 kişilik boş yerim olacak.
Artçı olup arkadaşlara ağırlık yapmayalım.

teşekkür ederim can bende minübüs kiralayıp artcı arkadasları almayı düşünüyorum ama kimseden ses cıkmadıgına göre artcı yok demekki :)

teror' Alıntı:
bende geliyorum yanlız büyükçekmece,avcılar ve çevresinden gidecek olan arkadaşlar ardıçı olarak yada diğer ulaşım araçlarıyla hep birlikte gidebiliriz her türlü öneriye açığım :cat:

ben esenyurtta oturuyorum..... akşamları online yim mail adresim....
[email protected]
bütün dostlar kayıt edebilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
cobalt' Alıntı:
adminim beni de eklermisin avrupa bulusma noktasına buyuk bı sorun olmaz sa geliyorum bide t-shirt girişimi vardı bır arkadasın getırırde orada ucretı mukabılınde alma sansımız olur ınsallah

tshirtler ücretsiz cobalt

serkan79' Alıntı:
tshirtler ücretsiz cobalt

serkan allah tuttugunu altın etsın ne dıyım :) bıde rodajda falan degılım de 70 ın ustune cıkmaya tırsıyorum lespaul_84 ve ilnapoli biz arkadan yavas yavas gıdıcez gıbı gorunuyo :p

Arkadaşlar biliyorsunuz her gezide listebaşı olmayı seviyorum ama bu ortamda motorla gelmek doğru olurmu motorsuz nasıl gelirim kafayı yedim ya :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar