30 NİSAN PAZAR MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khutuck;
ben cuma ve cumartesi gunleri de istanbulparkta olacağım...:flower:

ferni' Alıntı:
chooper_08 tamam sana bileti nasıl ulastırabilirim bunu da belirlersek süper. :mrgreen:
bu arada cok muhtemel bir bilet daha ayarlayabilirim Chief of HardAffairs Dept seni de kırmamış olurum.:)
arkadaslar irtibata gecelim ya da ben Beşiktaş'ta yasıyorum bir gun bulusalım iletiyim size olmadı gp gunu de verebilirim.:cat:

Sizin için uygun zamanı bildirirseniz ben şişlideyim programımı ayarlayabilirim ilginiz için teşekkürler...

ben silver 2 almıştım ama başka bir arkadaşla değiştim ben adapazarından direkt pistte gelecem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim görev yapacağım kule belli değil, ama inş molalarda yanınıza koşup gelebilirim.. dua ediyorum start noktası yakınlarında olayım die, bol bol yakından yarışçıların resimleri çekerim... :mrgreen:

Ben de eşimle katılmak isterim ama ehliyet haziranda geleceği için motoru çıkarmıyorum. Araba ile katılsak olurmu?

Ben tek gelirsem kaçırlar beni ama :p napim bilette almaıdm biletixdenmi alcam napcam çalışıyom ama nerden alcma off off yine panikim

bende sizinle gelmek isterdim.8 tribünden biletim de var ancak gelemeyeceğim..

arkadaşlar bu sebeple 2 adet silver tribün moto gp bileti(3 günlük kombine)30 nisana kadar satmak istiyorum. en az %10 zararına vericem. biletix fiyatı 50 milyon. tribünün yerinden dev ekranda tüm yarış ile son birkaç viraj ve start -finish düzlüğü net görülebiliyor. F! da tribünlerde çalışmış iyi bilen biri olarak enfes bir yer diyebilirim..tribün düşünenler için cep : 05335571592

Forumdan Uzaklaştırıldı
tunoka' Alıntı:
Liste yapılacakmı?(zannetmiyorum..ki gerek de yok)..Eger yapılacaksa Ben ve eşim geliyoruz.
(t-shirtler yetişir umarım..:p )

t-shirt ler yetişirde bakalım ben gelebilcekmiyim ehliyetsizlik işte ah ulen :)

Bilet olayını halledebilirsek otomobilde 2 veya 3 kişilik yerimiz olacak, bekleriz :)

Super Moderator
Listeye ben de ekleneyim bari, MotoGP için sınav kırıyorum ama değer...:cat:

destinyofrock' Alıntı:
Ben tek gelirsem kaçırlar beni ama :p napim bilette almaıdm biletixdenmi alcam napcam çalışıyom ama nerden alcma off off yine panikim

korkma sen...:cat: kimse dokunamaz... biletix ten al... açık alanda toplancaazz unutma... derin bir nefes al ve ne yapacağını bir kez daha düşün:cat: :cat: :queen: :rendeer:

CenkKeskin' Alıntı:
hımsss durun bakaıyım oralarda olmaya çalışıcam gene. Artıcı arıyan var mı ?:queen: Bakın kaskım yok peşin peşin diyom ona göre. :)

oy oy oy....
biliyorsun dostum... standart oldun. TSE... bütün MT ailesinin Motorları ve Kaskları senin...:cat: sıkma tatlı canını...:queen:

Son düzenleme:
serkan79 gelirse bende gelirim:)

ferni' Alıntı:
arkadaşlar daha öncesinde de yazmıştım ama kimse ilgilenmedi, fazla acık alan biletim var ve hediye edeceğim yeterki gelen kişi sayısı artsın...

ben ben...calışmaktan biletle ilgilenemiyorum ücreti neyse veririm bana bi tane ayırırmısın lütfeeeennn....:rendeer: :rendeer:
10,30 bp deyim...
yada hangi motor dergısı bilet veriyor veya nereden alabilirim yardım lütfeeennnn

piste tur atmamıza izin verirlermi açaba :silent:

bende geliyorum :flower:

:pr: :pr: :pr: :pr: Ehliyetimi mayıs sonu alabilceğim !

Arkadaşlar ama rollerskatelerimi yanıma alarak birinizin arkasından iple gelebilirim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kartal23 valla bilmiyom artcı aranıyor bulursam geliecem :queen:
destinyofrock artcı aryosan ben varım bak yalnız kalmassın :queen:

Şişşt millet afyonlu(afyonlu değilim orada öğrenciyim) manyak yine yolla çıkacak ona göre haber bekliyom ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar