(30.12.1007) Adana MT - Kayakapı Kanyonu, Yerköprü Gezisi

Ne güzel yerler ya, teşekkür ederiz :) Burcu neden yok :silent:

mes

güzel gezi yapmışsınız.Çok teşekkürler.Güneşin çıkmasını bekliyorum,yağmurdan yüzgeçlerimiz çıktı bi dinsin aynen yollardayım.Bodrum'dan sevgiler:cat:

abi çok güzel bir yermiş,yazın çok daha iyi olacağı kesin.motorlarınıza sağlık.selamlar:rendeer:

güzel bir gezi olmuş. fotolar süper. gürsel abide gelmiş bakıyorum. inşallah motoru büyüteyim mersinden ilkbaharda bende geleceğim oralara. tabi motoru büyütmek bahane istenirse ramzeyle çok rahat gelinir:)

Adaş niihaaayet gördük seni.yav yetim kaldık öksüz kaldık bukadar ayrılık olmaz sıteye giriyorum sen yoksun tadı yok ayaz dan kurtulalım yanındayız inşallah fotolar harika selamlar

@hasancolakefe Sağolasın abi. Başımızı bağlıyoruz onun hazırlıkları, işlerin yoğunluğuda eklenince vakit ayıramaz oldum. İnşallah toparlayınca eskisi gibi devam ederim.

Görüşmek üzere.

Sevgili makine:mrgreen:
Bende adanada oturuyorum Ertuğrul arkadaşımlada zeytinbeli plajında tanışma fırsatı buldum ama bi türlü gezilere katılma fırsatı bulamadım en yakın gezi ne zaman birde nasıl tanışıp kaynaşabiliriz.Eğer side isterseniz aranıza katılmak istiyorum işten vakit buldukça sizinle takılmak isterim şimdiden cevap için teşekkürler.Buarada kendimi tanıtayım adım erman 24 yaşındayım adana da ikamet ediyorum başka bişey gelmedi aklıma:queen:

gerçektende harika yerler :)
klavye motorcuları açısından mükemmel bir görsellik :p

10 numara bir gezi olmuş valla biz gençler hava soguk diye evde pinekliyelim eski topragın hali başka :cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
Vayyy, abilerim ne güzel yerler gezmişsiniz, elinize emeğinize sağlık, paylaştığınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar