3 Şubat 16.00 Ankara-Eskişehir Buluşması

amblem7vr.jpg

Eskişehir'den kalkıp da TMF Semineri'ne gelecek arkadaşlarımız için bu hafta cumartesi günü saat 16.00'da Kızılay'da buluşacağız.

Konur 2 Sokak No: 59'da ASMAALTI CAFE

resim2bs.jpg

volkanla beyfa geliyor heralde bu arada yazın olacak festival işide konuşulur heralde

Festival için bu Viper'ın fotoğraf çekmesini bekliyoruz. Duyuru yapacağız ondan sonra. Tabi ben motor alamazsam o zamana kadar yalan olurum :pale:

Yaaa en sevdiğim iki arkadaşım ( volki-onur ) ne güzel :pale: :salut:

Altına bi pantolon almazsa romatizma olacak tez zamanda.. Böbrekleri saymıyorum bile :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle Gorunuyor:) Bugun Çıkarmadım ama, şirkete yürüyerek gittim hava -9 dereceydi Şu 29 günü atlattıkmı tamamdır ;)

benim kafam allak bullak oldu vala kendimi bi sınamam lazım!bilmiyorum gelırmıyım gelmezmıyım:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben o gune kadar ankya dönersem herkesten önce bulusacagnız yerde olurummmm....hosgelsınler sefa gelsınler......gelırken elınız bos gelmeyın şöyle püsküt çikolataaa ......:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

motorum olsaydı keşke kaçırmazdım :( ama çok soğuk olur beyler dikkat edin kar iyice bastırıyor

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
şehir dışında olacağım için gelemeyeceğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
sssss

şehir dışında olacağım için gelemeyeceğim

ahaaaa evren abimde sehir dışına acilmaya baslamişşşş...ben gelmeye calisiyorum siz kacıyonuz yahuuuuu.suna bak yaaaa 2 hafta olduuuu:pr: :pr: :pr:

arkadaşlar motorla gelmiyoruz sıcacık şuf şuf la gelicez kısmet olursa

Merhaba Arkadaşlar,
3-4 Şubat 2007 tarihinde Ulus GSGM toplantı salonunda saat 12:00'da eğitim toplantımız yapılacaktır.
Cumartesi ve Pazar günü lütfen saat 12:00'dan önce toplantı salonunda olmanızı rica ediyorum. Bu toplantıyı 2 güne yayarak her gün birkaç saat alacak şekilde toplantı yapacağız.
Toplantıya gelirken sizden getirmenizi istediklerimiz aşağıda yer almaktadır. Lütfen lisansı olsun olmasın bütün arkadaşlar bu saydıklarımı getirsinler.
Moto GP bu sene 22.04.2007 tarihinde İstanbul parkta yapılacaktır.Görev yapacağınız tarih için; çalıştığınız veya okuduğunuz makamlara resmi yazı gönderilecektir. İzinlerinizle ilgili lütfen 3-4 şubatta gerekli bilgilerinizi iletiniz.

Yanınızda getirecekleriniz
3 Adet vesikalık foto(renkli fotokopi olmayacak)
Nüfus cüzdanı fotokopisi
TC.Kimlik No
Hakem Lisansı

Görenler görmeyenlere iletsin... :cat:

Ya millet hala yere karar veremedik farkındaysanız. Yer önerin dedim geyik yapıyorsunuz :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar