3. Marmok Motosiklet Festivali Datça 22 - 28 Haziran 2008 - 7 gün 7 gece festival

hala var mı bilmiyorum ama sarayburnundan bodruma gemi seferleri vardı.motoru gemiye attın mı dogru bodrumdasın.:queen: hee motorculuga ne kadar sıgar onu bılemem :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
loft ve erhan varsa ben yokum

hala var mı bilmiyorum ama sarayburnundan bodruma gemi seferleri vardı.motoru gemiye attın mı dogru bodrumdasın.:queen: hee motorculuga ne kadar sıgar onu bılemem :)

Amaç marmok'a en zahmetsiz bir şekilde gitmek ise vabur güzel bir çözüm olabilir evet. Ama amacı gaz açmak olmayan birisinin marmok gezisinde ne işi var :silent:

ELINT vapurda da gaz acılır otur ustune çevir dur :p mmotor boğulabilir ama olsun :p

loftu bilmem ama skullhunter ile silah1 yoklar elint, yolda bana eşlik edecen demektir buda :cherry: 21.haz cumartesi sabahı yenikapı feribot iskelesinde buluşuruz :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:)bizde erhanla geliriz o zaman :mrgreen:

:)bizde erhanla geliriz o zaman :mrgreen:

biz büyük ihtimal loft ile gelicez... :)

Bende Seda ile geliyorum o halde :cherry:

Aldığım duyumlara göre Adana geçen seneki kadrosunu korumuş, yeni flaş transferler varmış, Erhan topcase'de kahve, Makine Hasan çiğ köfte yapacakmış, Yamaha 'dan ücretsiz bakım varmış :mrgreen: BBRR sallamadıysa eğer bi süpriz ile karşımıza çıkacak ama ben görmeden inanmam ondan yazmıyorum, fotoları koyarız gerçekse zaten..

loftu bilmem ama skullhunter ile silah1 yoklar elint, yolda bana eşlik edecen demektir buda :cherry: 21.haz cumartesi sabahı yenikapı feribot iskelesinde buluşuruz :queen:

Komtan ben oraların yabancısıyım. Sana zahmet beni Rize'den alıver. Ne zaman geliyorsun ona göre çadır felan ayarlayım:silent:
:p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Komtan ben oraların yabancısıyım. Sana zahmet beni Rize'den alıver. Ne zaman geliyorsun ona göre çadır felan ayarlayım:silent:
:p

21 sabah 7 bandırma feribotuna biniyor komtan :queen:

silah1, Abi geliyin mi gelmiyin mi bi karar ver şindi :)

ah kardeşim omzum hiç düzelmedi gibi bu gün kontrole gidecegim ama acılışa degilde kapanışa gelcem belki aldıgım duyumlara göre bir hafta kalmayı düşünenlerim bazılarıda izin alamamış belki onlarla birlikte gelirim :queen:adı önemli degil :queen:sen anladın onu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar