3. Marmok Motosiklet Festivali Datça 22 - 28 Haziran 2008 - 7 gün 7 gece festival

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O feribot rize'den geçiyor mu::xcrying:::xcrying:::xcrying:

gecmiyor ama istersen komtan a söyleyelim kaptandan rica etsin önce rize yapsın sonra bandırma :p

sen rize'de misin ?

yha loft msn de de burdada offline yha.. :salut:

ben olsam loft ipiyle kuyuya inmem inşatcı o malzemeden calar curuk ip kulanıyor :queen:haberin olsun yarı yolda kalmak var kapıdan geri donmek var dimi loft :queen:

Son düzenleme:
loft zaten gidişte götürcekmiş geri dönüşte bi arkadasıyla döncekmiş..o yuzden bana uymuyor msn de konustuk sımdı...!

beni götürebilecek biri varr mıı ?? :) çocuk gönlü yapmak sevaptır hem..:mrgreen:

sedat abi gidişe götürüyo beni arkadaslar dönüşte arkası boş olan var mı veya gidiştede dönüştede arkadası boş olan ve beni götürebilecek ?? :silent:

loft zaten gidişte götürcekmiş geri dönüşte bi arkadasıyla döncekmiş..o yuzden bana uymuyor msn de konustuk sımdı...!

beni götürebilecek biri varr mıı ?? :) çocuk gönlü yapmak sevaptır hem..:mrgreen:

by_moto susuyum diyorum birşey demeyim diyorum ama yok olmayacak . Daha önce uzun yolda bir motora artçı oldun mu? Üstelik artçı olmaya çalıştıgın motor ss. Bu tür motorlara uzun yolda artçı olabilmen için hem tecrübe hemde yolda bel agrısı çekmemen için antremanlı olman gerekir.

Artçı olarak onca yolu gidip gitmemek tabiki senin kararın ama ben artçı olarak gitmemeni tavsiye ediyorum. Hem kendi hayatını hemde sürücünün hayatını riske atma.

Son düzenleme:
by_moto susuyum diyorum birşey demeyim diyorum ama yok olmayacak . Daha önce uzun yolda bir motora artçı oldun mu? Üstelik artçı olmaya çalıştıgın motor ss. Bu tür motorlara üstelik uzun yolda artçı olabilmen için hem tecrübe hemde yolda bel agrısı çekmemen için antremanlı olman gerekir.

Artçı olarak onca yolu gidip gitmemek tabiki senin kararın ama ben artçı olarak gitmemeni tavsiye ediyorum. Hem kendi hayatını hemde sürücünün hayatını riske atma.

söylediklerinde haklısın...ama uzun yol olmasa bile birçok kez artçı oldum...cok istiyorum gitmek....

özür dlerim..:rendeer: :salut:

duruma göre bakıcazz..! sedat abi öyle söyledi..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi aksilik çıkmassa ordayız.Festival görsün makineler,nede olsa onların sayesinde oluyor demi ama:queen::queen::queen:

21 sabah 7 bandırma feribotuna biniyor komtan :queen:

ah kardeşim omzum hiç düzelmedi gibi bu gün kontrole gidecegim ama acılışa degilde kapanışa gelcem belki aldıgım duyumlara göre bir hafta kalmayı düşünenlerim bazılarıda izin alamamış belki onlarla birlikte gelirim :queen:adı önemli degil :queen:sen anladın onu

Geçmiş olsun abi. Zorlamaya gerek yok. Olmadı uçakla gelirsiniz, araba kiralar Dalaman'dan alırız biz sizi. Onca yol direksiyon sallamaya da gerek yok ta İstanbul'dan.

Bu arada arkadaşlar komtan 21 haz. sabah 7 feribotuna biniyor ama Avşaya gidiyor, yanlış anlaşılma olmasın :p :p

Benim büyük oğlum Emrah'ın sınavı bu ayın 22 sinde.SBS sınavı..

İnşallah bir aksilik çıkmazsa 22g ecesi yola çıkacağız ailece..
Festival boyu orda olacağız..

Giden arkadaşlarla irtibat kuralım..
Ve herkes cep telefonunu yazmaya çalışsın..
Benim cep: 0544 317 89 64

Datça'da kardeşlerimin yeri var..Benim için kalma problemi yok..20gün iznimi
orada geçirmeyi planladık..

murat abi benım yerımede eglen gelemıycen butunlemelere kalıorum buyuk ıhtımalle yaw bu hocalar harbi sinir sırf festıvallerın olcagı zaman sınav koyuyorlar offf yaa bidahaki seneye boş olurum ozaman inş. motorumla gıderım:bounce:

Bu arada arkadaşlar komtan 21 haz. sabah 7 feribotuna biniyor ama Avşaya gidiyor, yanlış anlaşılma olmasın :p :p

Zaten çekine çekine hayaller kuruyordu..
Demek benim düştüğüm duruma düştü..
Tek veto edilen ben değilim , nedense mutlu etti bu durum beni :mrgreen:

daha bayağı zaman var emmeeee %90 orada olacağız:wiinkk:
haydi İzmir MT....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun abi. Zorlamaya gerek yok. Olmadı uçakla gelirsiniz, araba kiralar Dalaman'dan alırız biz sizi. Onca yol direksiyon sallamaya da gerek yok ta İstanbul'dan.

allah allah bileti ben yanlıs aldım ozaman degiştireyim bilet hala bende ve bandırma burda birileri birilerini kandırıyor ama pis gaza getiririm ama isterseniz biletin resmini bile koyarim siteye:queen::queen:

allah allah bileti ben yanlıs aldım ozaman degiştireyim bilet hala bende ve bandırma burda birileri birilerini kandırıyor ama pis gaza getiririm ama isterseniz biletin resmini bile koyarim siteye:queen::queen:

Nası yani ya.. Gidiyomu bizimki marmok a... Seda'nın oltasınamı geldik..

bilmem anlıyan anladı bilet bende :queen:

Abi bulmaca gibisiniz ben n'apayım :silent: Kim kidecek, kim kalacak, omuzun iyileştimi, sonuna yetişsen gidecekmisin, herkes izinleri ayarladımı, gitmeyeceksen feribot biletinin sende ne işi var, bizim telefon ne zaman geliyor vs. vs..

4 sezon Lost izledim bu kadar kafam karışmadı...

Yeni bir Apti mi doğuyor acaba??????
PEK YAKINDA
Dırınırıııımmmmmmmm :queen: :queen: :queen:

Buyur burdan yak işte..
Sen Kate'sin arkadaşım..
Yalan söyle , türlü numaralar dalaveralar çevir eyvalah.. Ama lakap takmak başkasının işi :p

Geçen sene ilk defa acemi olmama rağmen deli cesaretiyle gittim (1500km yi orada tamamladım), iyi ki de gitmişim...Belki mükemmel değildi ama çok eğlenceliydi. Bütün yıl hayali kurulan uzun yol keyfini, konuştuğumuz ama yüz yüze gelemediğimiz birçok dostla buluşma şansını yakalıyoruz.

Motorcu ruhların kaynaşıp Nirvana'ya ulaştığı bu festivali kaçırmayın derim. Az zaman kaldı. :queen:

Bu seneyi de ayarladım, aksilikleri hallettim gibi. Eh o zaman gelecek arkadaşlarla buluşmak üzere diyorum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar