Beni farkettigini bana belli et be kadin..
milletçe sıcakkanlıyız ama hislerimizi belli edemiyoruz abicim :queen:
orada çok sıkıcı yau, yola atlayan köpekler kadınlar görmek için ille extacy filan alman lazım
Beni farkettigini bana belli et be kadin..
milletçe sıcakkanlıyız ama hislerimizi belli edemiyoruz abicim :queen:
orada çok sıkıcı yau, yola atlayan köpekler kadınlar görmek için ille extacy filan alman lazım![]()
motor kullanırken, motordan öte başka herşeyle de uğraşmak zorunda kalıyor insan geçen merterin orda yol çalışması varmış , girmiş bulundum delik deşik yolda gitmeye çalışırken ampülün biride atladı caddeye tarlada yürüyor ya amca napalım asıldık frene kumlu yolda, e tabi direk düştüm dirseğim yaralandı motorun koruma demiri yamuldu. ulan dedim keşke telaş yapmadan sakin sakin çarpsaydım lavuğa , motoru araçtan saymıyor çünkü bunlar bu yüzden önüne atlamakta sakınca da görmüyorlar ama belki yandan yiyince darbeyi fikrini değiştirirdi. Gerçi o gün bayaa bir maceralı geçti, nerden bulaştıysam sapık bir kamyoncu takıldı peşime mecidiyeköyün oralarda taa ataköye kadar. adamı sollamış bulundum, yediremedi heralde kendine öküz - hayvanherif sürekli beni sıkıştırmaya ezmeye çalışıyor kaçıyom, şerit değiştiriyom peşimden geliyor. önüme geçiyor sonra yavaşlıyor yol verir gibi yapıp sonra sıkıştırmaya çalışıyor. etmediğim küfür kalmadı sonunda bezdim ataköyün orda bir sapağa girdim de kurtuldum allaaanbelası manyaktan. polis bulsam şikayet edecektim de polis napacak?
Aynısı hatta daha beterini yaşadım. Aynı olay yalnız arkamda kız arkadaşım vardı) Toprak yol basıp kaçmak imkansız ve yine o aynı 3 köpek
Herşey bir yana olay geçtikten bir iki dakika sonrası adrenalin patlamasına bağlı şiddetli bir şekilde kahkahalara doğulması işin tek güzel yanı olsa gerek)
Geçmiş olsun..
Köpek kovucu alıcaktım arkadaşım bana başka birşey tavsiye etti onu aldım. Bende denedim hem insanda hem köpekte etkilişok tabancası yalnız badyguard marka olan yerli malı olandan olmalı. İnanılmaz güçlü bir sesi var. O çatırtıya ne köpek ne insan dayanmıyor.sanırım 500.000 volt veriyor .. Caydırıcı olarak gayet başarılı. Ve nasıl oluyorsa köpek kovucu etkiside var
Bu üç köpek orada kadrolu galiba.:cherry:
En iyisi köpekler emekli oluncaya kadar oraya gitmeyin abicim siz.![]()