bazı arkadaşlar sanki motoru kendileri üretmiş gibi savunmuşlar, anlamak güç doğrusu.
aletin tüm sorununu/sorunsuzlugu bir kenara bırakalım. bozuk makinanın 5 ay serviste kalması ne demektir?
hakkında onlarca şikayet bulunan motosikletin bir sonraki model yılında bu sorunlarının giderilecegi revizyonlar yapılmaması akıl karı mıdır?
yok arkadaş, benim de dahil olduğum büyük bir çoğunluğun düşündüğü gibi bu motosiklet her ne kadar çok çkeici özelliklerle çok bakir bir segmenti doldurmak üzere piyasaya sürülmüş olsa da alınacak motor degil.
kimileri sahiplerinin motoru fazla zorladıgından dem vurmuş. o zaman dinleyin:
ben geçtiğimiz şu 4 gunde çük kadar motosikleti (ybr 125) şu yaz sıcagında inanılmaz bayırlar ve dağ rampaları da içinde bulunmak suretiyle 1600km yola (İSTANBUL- ÇANAKKALE - AYVALIK - BALIKESİR- UŞAK - İSTANBUL) vurdum. şehir içi için,hava sogutmalı olarak, mümkün olabilecek en düşük maliyetlerle (öyle ki lastikleri bile çin malı ve naylon seçilmiş) üretilmiş bir makina için bu limitleri hayli hayli aşmak demektir. (ekleme: yolculuk artçılıdır. 90kilo ben 60 kilo da artçım, 15 kilo da bagajlar deyin)
motorumu övmek degil derdim. 3.5 milyarlık fiyatıyla piyasanın ucuzu olan;ayrıca kendi üretmedigim , para verip aldıgım motoru cümlelerce neden öveyim?
anlatmak istedigim, biraz haşince kullanıldıgı ilk durumda su koyuverecek diye birşey yok elimizde aletler. gidip çin malı almıyorsan limitlerin biraz yakınlarında dolanmak da kullanıcının hakkıdır. kaldı ki şu durumda (aya'nin mesajının referansıyla rodaj hakkında içimde dogan şüpheler hariç) boyaşırı bir zorlama da yok gibi gorunuyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
gt250r lerde bi sorun çıktımı buda bu forumlarda paylaşıldımı msj ların sonu gelmiyor.Buda bu motordan ne kadar büyük beklentilerin olduğunun kanıtıdır bence...Bi grup hemen çamur at izi kalsın bi grup hemen koruma güdüsü bi grupta varki içler acısı daha hayatında görmediği motor hakkında fikir yürütenler...
arkadaşın canı yanmış biz burda babamızın markası sanki birbirimize laf sokuyoruz:farao:
Ben bi hyosung sever olarak çok korudum bu markayı ama böyle sorun yaşayanların yerine koydum mu kendimi onlarda haklı para kolay kazanılmıyor...Ve motosiklet çok özel bişey arabaya benzemez insanın çok canı sıkılıyor.Kendimden biliyorum sıfır aldığım kymco ile bi kaç sorun yaşadım motordan soğudum ve satılığa çıkardım sorunlarda öyle aman aman sorunlar değildi üstelik...
Arkadaşlar bu motoru kullanan sonuna kadar savunan ve motosikletini çok sevenler biraz daha tarafsız düşünmek ve motosikletin bazı sorunları olabileceğini kabul etmek ve önlemler almak bence yerinde olacaktır ve burada yıkıcı değil yapıcı olmak:cat:
hyosung yada st yi kötüleyenler...şimdi böyle bi konu açıldımı kullanıcı hatası dendimi hemen cbf250 ybr250 ninja250 bunlara niye bişey olmuyor diyosunuz aslında karşılaştırdığınız motorlara bakarsak sizinde gt250r den beklentinizin çok büyük olduğunu görüyoruz neyse bu ayrı bende diyorum ki gt250 ve gv 250 ye niye bişey olmuyor???:silent: burdan sonuç sadece ve sadece o motosikletlerin sahiplerinin daha uysal ve insaflı kullandıkları ortaya çıkıyor eee burdan yola çıkarsak cbf250 ve ybr250 nin kullanıcı grubuda sakin uysal insaflı gruba girmezmi? yani bu konu uzarda uzar dediğim gibi biz bi grupsak ve motorcuysak bi arkadaşın başına bişey geldimi burda birbirimizi yiyeceğimize firmayı yiyelim en azından mail yağmuruna tutalım:cat:
hah ben mesajımı yazarken bu arkadaşım da aklın aynı yoluna gitmiş. hay yaşa.