3 Ekim Pazar İstanbul Depremi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, hisseden, heyecanlanan:p var mı?

4.4 buyukluğunde kısa surdu ama hiseettim... İster istemez bi tırsma olduu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maramara denizinin 7.7 km derinliğinde 4.4 büyüklüğünde olan depremmiş. Kandilli rasathanesi bilgilerine göre

Ben yazana kadar 2 kişi yazmış :)

Bende oturduğum yerden hissettim ama eşim hissetmeyince benim tansiyonum düştü sanmıştım. Topici görünce anladım deprem olduğunu

Gariptir, birkaç dkka önce Osbourne'nun yapılacak izmir arası köprüsü içinki yorumlarını okuyordum; "köprü fay hattı üzerindedir"... Tevafuk herhal::gleam::

Biraz Önce deprem Oldu yaavv

arkadaşlar:cyclopsan

Biraz önce deprem oldu, ödüm bödüme karıştı bir anda. sanırım 3-4 saniye salladı:cyclopsan Daha büyüğünden, felaketten korusun:rendeer:
evde çoluk çocuk bir an çok korktuk yaaav:pale:

Arkadaş,

Ben 2 büyük depremide yerinde yaşayıp yakınlarını da kaybeden bir kişi olarak, yani bunca tecrübeye rağmen resssmen altıma ettim yaavv:cyclopsan Balkonda civara tüttürüyordum, hanımiçeriden Muzooooo diye baardığında zati ben acık kaçırmıştım:pale: Geçmiş olsun, ama bu ufak uyarılar umarım toplumumuzda küllenen hassasiyetleri canlandırır da tedbir için bir şeyler yapmaya başlarız:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rasathanedeki koordinatları google earth e girdiğimizde depremin merkezini şöyle gösteriyor.

deprem.jpg

evet bende yürüyordum babam sordu hissetmedinmi diye şaşırdım annem namaz kılıyordu bitirir bitirmez oda aynısını dedi... geçmiş olsun cümleten Allah tekrarını göstermesin..

Pendik' teyim, gayet net hissettim, insan korkuyor haliyle.
Cüzdanı telefonu anahtarı cebime koydum oturuyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
... geçmiş olsun cümleten Allah tekrarını göstermesin..

Eğer beklenen büyük depremi hafifletecekse bence tekrarı olsun. Farzedelim 10 tane böyle deprem 8 olacak depremi 6'ya düşürecekse haftada bir deprem olsun :mrgreen:

bende hissettim ama marmara depremini yaşayan biri olarak sadece ayağa kalkıp anne deprem oldu dedim o da ben hissetmedim deyip bulaşığa girişti :) bende forumda gezinmeye devam ettim.

Deprem Tekirdağ açıklarında, Çorludaki kardeşlerim hissetmemiş ben anadolu yakasında koltuk üzerinde sallandım, Allah büyüğünden korusun...

Kandilli Rasathanesinden aldığım bilgiye göre ;

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ
KANDİLLİ RASATHANESİ VE DEPREM ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ (KRDAE)
ULUSAL DEPREM İZLEME MERKEZİ (UDİM)

Tarih : 10-03-2010
Saat : 20:49:02
Enlem(N) : 40.8468
Boylam(E) : 28.1102
Derinlik(km) : 11.2
Büyüklük : 4.4
Yer : Marmara Denizi

Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
trabzon - beşiktaş maçını izliyodum o sıra. o kadar kalabalıktan bi ben hissettim yahu. arkadaşa msj attım depremmi oldu diye, evet diyince öyle emin oldum. insanlar nası kaptırmış kendilerini hayret:D

Tam 20 sene önce benzer bir duyguyu öğrenciyken bekar evinde yaşamıştım:pale: Evin yan tarafı otopark ve ben bir araba duvara çarptı senmıştım:) Duvar yattığım çek yata gidip gidip gelmişti: ev arkadaşım İlkay'a nooluyo dediğimde gözleri fırtlamış bir şekilde ''deprem laaann' demişti:) Adalar açığında ve :)4.4. idi o deprem de

şu an istanbulda değilim ancak yolava depreminin ardından istanbulda orta şiddetli bir deprem olmuştu tam yerini hatırlayamıyorum
o zaman ben de korkmuştum
insan ne yapacağını şaşırıyor özellikle yataktayken
tüm istanbullulara geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar