2oo9 Pınarbası yarısı 8 Kasım kimler Geliyor??

Değişiklik yoksa bildiğim kadarıyla program şu şekilde olucak

prgoram.jpg

kenan farkını ortaya koydu üzerine söylenecek bir şey yok pist sonunda bir şampiyon gördü

alp tunay,kenan sofuoğlu,ben akşam çayımızı birlikte içtik semaverde çay içerken yarın yağmur dahi olsa çok zevkli bir yarış çıkacağını söyledi. bizim desteklediğimiz 29 numara ile yarışacak olan AVNİ PALA son yarışta süperstok b de 1000 cc de çıkacak. umarım bir önceki yarıştaki birinciliğini tekrarlayacak kenan kardeşime ve avni kardeşime başarılar diliyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kenan farkını ortaya koydu üzerine söylenecek bir şey yok pist sonunda bir şampiyon gördü

alp tunay,kenan sofuoğlu,ben akşam çayımızı birlikte içtik semaverde çay içerken yarın yağmur dahi olsa çok zevkli bir yarış çıkacağını söyledi. bizim desteklediğimiz 29 numara ile yarışacak olan AVNİ PALA son yarışta süperstok b de 1000 cc de çıkacak. umarım bir önceki yarıştaki birinciliğini tekrarlayacak kenan kardeşime ve avni kardeşime başarılar diliyorum

evet kenan izmirde nefes kesen bir yarış ortaya koydu,çok çekişmeli geçen bir yarıştan rahat bir şekilde 1.oldu tebrikler kendisine.

Yarışta sizinle mi tanışmıştık?Hani bizden biri çizmeyi alan :)

çizmenin bir teki bizde bende sanırım sizin masanın başında dikilen sizdeki çizmeyi gören ve pazarlığa giden APV 41, ve bana kartvizit bırakan sanırım sizden biri :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar