2dk ayırın

güzeldi paylasşım için teşekkürler

aldığım her nefesin son nefsim olabileceğimi kalımdan çıkarmamaya çalışırım hep aslında insan bu şekilde ölüme yakın ve göze alarak yaşadığı zaman gerçekten anlamlı oluyo hayat galiba gerçekten hayatta yapmak istediği şeylerin farkına varıyo uyanıyo

bu arada fight club benimde favori filmlerimdendir tyler dürdan'ın arabayla bilerek kaza yaptığı sahne de de bu konu işleniyo zaten :cat:

o kadar uzun ki izlemedim. boş bir günümü bunu izleme için ayırcam artık napalım :queen: ama başlangıcı güzeldi :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Ben bunu slayt olarak değilde yazı olarak bu sitede zaten okumuştum. Gerçekten çok etkileyici ve bende gözlerimi kapatıp hayal kurdum. Gözlerim doldu kötü oldum ve vazgeçtim devamını getirmekten ...

çok güzeldi gerçekten tüylerim diken diken oldu hani iş yerinde olmasam :salut:

ben teşekkür ederim arkadaşlar:cat: dediğiniz gibi biraz insanı ürkütüyor, biraz üzüyor başlarda ama cidden faydalı bi yazı.moralim bozuk olduğunda, saçma sapan bi şeye kafamı taktığımda açar izlerim bunu işe yarıyor:)

buna benzer şeyi görmüştüm ben bir filmde, daha doğrusu bende aynı düşünce fitilini ateşleyen olayı.
bir yoğun bakımda bir kadın eşini ziyaret eder. eşine şu cümleyi söyler:
"bana söylemek istediğin bir şey var mı?"
evet, keşke hayatta olsaydı da ona şunu söyleseydim dediğimiz çok olmuştur ama ya o bize birşey söylemek istiyorsa? benzer şekilde, ya biz öldüğümüzde tüm kırılan kalpleri görsek ve sadece bunları geri alabilecek hiçbir şansımızın olmadığı gösterilsek... cehennem azabı böyle başlayacak herhalde...
kırmayın... küçük şeyler için kızmayın...
t-shirt'ünüzü giydiği için kızdığınız kardeşinizi 5 dk sonra hayatta göremeyebilirsiniz. başka şekilde bakarsanız, o kardeş sizi bir daha ömür boyu göremeyebilir ve sizden son duyduğu ona bağırmanız olabilir.
ben şimdiye kadar hiçbir sevdiğimle küs ayrılmadım. evde biriyle tartışmışsam evden çıkarken mutlaka sarılmışımdır, hala kızgın olsam bile.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar