29 nisan pazar karamürsel,de buluşalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı sabahlarınız ve yolculugunuz olsun maşaallah tek heyacanlı ben degilim demekki . küçük bir kahvaltı yapıyorum ve çamlıca gişelere geçiyorum . yarabbi bize kazasız belasız gidip gelmeyi nasip et amiiiiiin...

Kocaeli İl Temsilcisi
selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı sabahlarınız ve yolculugunuz olsun maşaallah tek heyacanlı ben degilim demekki . küçük bir kahvaltı yapıyorum ve çamlıca gişelere geçiyorum . yarabbi bize kazasız belasız gidip gelmeyi nasip et amiiiiiin...

AMİNNN :)

F54

Afiyet olsun kankam..
tahmini olarak saat kaçta izmitten geçersin bakim.. :cherry:
kanka 10 40 civarı izmitte olurum sizi köy yolunda enselerim yakın takipteyim haberin ola:cat:
aslındA saat 9 da yola çıkacaktım yengen in randevusu vardı kıramadığı bi ablamız gelecek millet vekili genel sekreteri olur kendisi bu gün toplantı varmış o yüzden saçını yaptırması lazım gelmiş yengen dükkana gitti saat 9.30 da işi biter o sebeb le ben erken yola çıkamıyorum
ama önemli olan herkezle birlikte orada olmamız

kanka 10 40 civarı izmitte olurum sizi köy yolunda enselerim yakın takipteyim haberin ola:cat:
aslındA saat 9 da yola çıkacaktım yengen in randevusu vardı kıramadığı bi ablamız gelecek millet vekili genel sekreteri olur kendisi bu gün toplantı varmış o yüzden saçını yaptırması lazım gelmiş yengen dükkana gitti saat 9.30 da işi biter o sebeb le ben erken yola çıkamıyorum
ama önemli olan herkezle birlikte orada olmamız

sırtını sende devlete yaslamışın anlaşılan.. hadi hayırlısı kanka... ben yolda mola falan vericem garanti yetişirsin bana.. :cat:
zaten normaldede yetişirsin :queen::pl:

F54

çaldırayımmı tamer abi ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------

fatih bu koray kamikazesi artçı mı alacek len :cherry: vay vay vay vay :cherry: gitti motür , başlar yağ yakmaya :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------

güneydın aaaaa aaaa sen burdamıydın ????:cherry: bende fatihe tam senden bahsediyordum, iyi kamikaze lafın üzerine gelirmişl :queen:
sen kanka mın motoru honda sandın heral onun mötür ybr yağ yakmaz sıkıntı yapma sen kendi karterine bi bak yolda kalmayasın sonra:p
adam şekil yapmış yengeyi de getiriyor hayret değil mi :queen:

---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

sırtını sende devlete yaslamışın anlaşılan.. hadi hayırlısı kanka... ben yolda mola falan vericem garanti yetişirsin bana.. :cat:
zaten normaldede yetişirsin :queen::pl:
kanka devlet le ne alakası var kadın danışman diyoruz sen hemen derin devlet işlerine daldın len akşam kurtlar vadisine mi baktın:cat:
kalk o pis suratını yıka daha uyanamadın sanırım:queen:

sen kanka mın motoru honda sandın heral onun mötür ybr yağ yakmaz sıkıntı yapma sen kendi karterine bi bak yolda kalmayasın sonra:p
adam şekil yapmış yengeyi de getiriyor hayret değil mi :queen:

kanka alınan son bilgiye göre irfan aganın motor yatak açmış, yorganı çekmiş güzelce uzanmış... :queen:
o yüzden araba ile geliyo... ulem bu Çakma Vecihinin arabasıda yağ yakar haa:queen::queen:

F54

kanka alınan son bilgiye göre irfan aganın motor yatak açmış, yorganı çekmiş güzelce uzanmış... :queen:
o yüzden araba ile geliyo... ulem bu Çakma Vecihinin arabasıda yağ yakar haa:queen::queen:
ben o zaman onun arkasından gitmeyeyim malum yağ yakan araçlara arkadan girme huyum varda:queen:

F54

bugün törtıla çakarsın .... ne gülerim haaa.. :queen:
adam motoru aldığına pişman oldu....
ona dedik aslanım gel sana ybr alalım katır gibi motor vur sıertınA odunu yapıştır git ama bizi dinlemedi ki adam neyse bize makara yapacak malzeme çıktı birde mete alırsa sen o zaman gör makarayı :queen:

Arkadaşlar, şu an Gebze de olan kardeşimden öğrendiğime göre yoğun sis varmış, Eskihisar arabalı vapurunun sis dolayısıyla çalışmaması söz konusu olabilir. Şu anda kardeşim Eskihisar iskeleyi arayıp durumu öğreniyor. Gerçi havanın ısınmasıyla sis dağılacaktır. Ama yinede öğrenip bilgi yazacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

Arkadaşlar geçiş serbes, saat: 09:00 itibariyle telefonla öğrendim, arabalı vapur çalışıyor.

Son düzenleme:
ona dedik aslanım gel sana ybr alalım katır gibi motor vur sıertınA odunu yapıştır git ama bizi dinlemedi ki adam neyse bize makara yapacak malzeme çıktı birde mete alırsa sen o zaman gör makarayı :queen:

toparlak metenin niyeti var zaten... cbf alır yakında..
piyanist _irfandan okul yılları tüm cbf 150 kullanıcılarına gelsin... :queen::queen: bak mendile yazdım :queen:

İrfancığım, ben ve kardeşim sabah köye geçicez oradan direk Topçulara hareket edicez. Karamürsel de beklemeyin. Ayrıca Emrah arkadaşımız için bi yer ayarlanamadıysa Topçular' dan kardeşimin motora geçebilir. Kardeşimde kesin geliyor.

İrfancığım, ben ve kardeşim sabah köye geçicez oradan direk Topçulara hareket edicez. Karamürsel de beklemeyin. Ayrıca Emrah arkadaşımız için bi yer ayarlanamadıysa Topçular' dan kardeşimin motora geçebilir. Kardeşimde kesin geliyor.

şu ünlü dl 650 mi abi... eğer o ise bende artçı olabilirmiyim.. :p

gelişmeleri takip ediyorum burda kimse olmadığına göre millet yoldadır..............

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------

ggüneş yüzünü gösteriyor şuan burda.. pendik kavakpınarda.. bu kadar güler yüzlü insan bir araya gelirde güneş yüzünü göstermezmi????

heeerr keze iyi yolculuklar.sağa salim gidin glin inşallah...bol bol resim çekip ekleyin olurmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar