Daha 1 saat daha evdeyim, sonra çıkıcamdaha evdemisin sen abi... :jocolor:
ha pardon 500 cc :queen::queen:
yanında çeki halatı getir, racing çekeceksin bugün :queen:
selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı sabahlarınız ve yolculugunuz olsun maşaallah tek heyacanlı ben degilim demekki . küçük bir kahvaltı yapıyorum ve çamlıca gişelere geçiyorum . yarabbi bize kazasız belasız gidip gelmeyi nasip et amiiiiiin...
kanka 10 40 civarı izmitte olurum sizi köy yolunda enselerim yakın takipteyim haberin ola:cat:Afiyet olsun kankam..
tahmini olarak saat kaçta izmitten geçersin bakim.. :cherry:
kanka 10 40 civarı izmitte olurum sizi köy yolunda enselerim yakın takipteyim haberin ola:cat:
aslındA saat 9 da yola çıkacaktım yengen in randevusu vardı kıramadığı bi ablamız gelecek millet vekili genel sekreteri olur kendisi bu gün toplantı varmış o yüzden saçını yaptırması lazım gelmiş yengen dükkana gitti saat 9.30 da işi biter o sebeb le ben erken yola çıkamıyorum
ama önemli olan herkezle birlikte orada olmamız
sen kanka mın motoru honda sandın heral onun mötür ybr yağ yakmaz sıkıntı yapma sen kendi karterine bi bak yolda kalmayasın sonraçaldırayımmı tamer abi ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
fatih bu koray kamikazesi artçı mı alacek len :cherry: vay vay vay vay :cherry: gitti motür , başlar yağ yakmaya :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------
güneydın aaaaa aaaa sen burdamıydın ????:cherry: bende fatihe tam senden bahsediyordum, iyi kamikaze lafın üzerine gelirmişl :queen:
kanka devlet le ne alakası var kadın danışman diyoruz sen hemen derin devlet işlerine daldın len akşam kurtlar vadisine mi baktın:cat:sırtını sende devlete yaslamışın anlaşılan.. hadi hayırlısı kanka... ben yolda mola falan vericem garanti yetişirsin bana.. :cat:
zaten normaldede yetişirsin :queen:l:
sen kanka mın motoru honda sandın heral onun mötür ybr yağ yakmaz sıkıntı yapma sen kendi karterine bi bak yolda kalmayasın sonra
adam şekil yapmış yengeyi de getiriyor hayret değil mi :queen:
ben o zaman onun arkasından gitmeyeyim malum yağ yakan araçlara arkadan girme huyum varda:queen:kanka alınan son bilgiye göre irfan aganın motor yatak açmış, yorganı çekmiş güzelce uzanmış... :queen:
o yüzden araba ile geliyo... ulem bu Çakma Vecihinin arabasıda yağ yakar haa:queen::queen:
ben o zaman onun arkasından gitmeyeyim malum yağ yakan araçlara arkadan girme huyum varda:queen:
ona dedik aslanım gel sana ybr alalım katır gibi motor vur sıertınA odunu yapıştır git ama bizi dinlemedi ki adam neyse bize makara yapacak malzeme çıktı birde mete alırsa sen o zaman gör makarayı :queen:bugün törtıla çakarsın .... ne gülerim haaa.. :queen:
adam motoru aldığına pişman oldu....
ona dedik aslanım gel sana ybr alalım katır gibi motor vur sıertınA odunu yapıştır git ama bizi dinlemedi ki adam neyse bize makara yapacak malzeme çıktı birde mete alırsa sen o zaman gör makarayı :queen:
İrfancığım, ben ve kardeşim sabah köye geçicez oradan direk Topçulara hareket edicez. Karamürsel de beklemeyin. Ayrıca Emrah arkadaşımız için bi yer ayarlanamadıysa Topçular' dan kardeşimin motora geçebilir. Kardeşimde kesin geliyor.
millet yoldadır bekle..Yaaa ben camlica giselerdeyim 1 tane motorcu yok burda