29 Nisan Karamürsel Gezisinde Uçan Supermoto!!

Siteye tam anlamiyla ucarak giris yaparak herkese kendini tanitan SercanA'ya hosgeldin diyorum :)

Geçmiş olsun. Lakin madem bir yaralanma yok, kötü bir durum yok, açıkçası ben motosikletin fotoğraflarını ve detaylı bilgilerini almak isterim. Supermoto KLR için yeni başlık istiyoruz. :thumleft:

geçmiş olsun sercan,değirmendereye yolun düşerse tanışalım =)

Şimdi bu kadar makara yapılması ve dalga geçilmesinin en büyük sebebi arkaşımıza hiçbirşey olmaması ve sapasağlam oradan çıkmasıdır.
Tekrar geçmiş.Olay esnasında kayıt yapan Alikemal'in hemen arkasında Binali ile ilerliyordum.Benim açımdan bakıldığında ben arkadaşı LPG tankına çarptı sandım.
Kanlar içerisinde bulacağımızı tahmin ederek motor durur durmaz bıraktım,yardıma koşma maksadı ile...Ama kendisi güle oynaya benim bişeyim diye çıkınca çok büyük bir rahatlama oldu gruptu.
Olan benim sol sinyale oldu :)... Panik halinde bırakınca hayabusa sinyali kırmışız.Helal olsun,canı sağ olsun...

Şimdi bu kadar makara yapılması ve dalga geçilmesinin en büyük sebebi arkaşımıza hiçbirşey olmaması ve sapasağlam oradan çıkmasıdır.
Tekrar geçmiş.Olay esnasında kayıt yapan Alikemal'in hemen arkasında Binali ile ilerliyordum.Benim açımdan bakıldığında ben arkadaşı LPG tankına çarptı sandım.
Kanlar içerisinde bulacağımızı tahmin ederek motor durur durmaz bıraktım,yardıma koşma maksadı ile...Ama kendisi güle oynaya benim bişeyim diye çıkınca çok büyük bir rahatlama oldu gruptu.
Olan benim sol sinyale oldu :)... Panik halinde bırakınca hayabusa sinyali kırmışız.Helal olsun,canı sağ olsun...

Abi bende seni arkadaşla beraber su deposunun arkasından gelirken gördüm. Baktım arkadaşta bişey yok sen yanındasın bi oh çektim.Aman abi hepimiz dikkatli olalım.

Her zaman PÜR DİKKAT!!

Dikkat ederseniz o su deposunu yalamış gibi bi şey olmuş şaka maka kıl payı denecek mesafe var o su deposuyla SercanA kardeşimizin Allah korumuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar işlerimin yoğun olmasından dolayı internete pek bağlanamıyorum kusura bakmayın.

herkese iyi yada kötü dilekleri için teşekkür ederim. başta da sölediğim gibi düşmeyen motorcu yoktur ama az daha sağa yatırsaydım o tanka çarparak Allah belamı verecekti :)
benim durumum iyi, motosikletinde durumu iyi.
@ÜmitDura başta olmak üzere hepiniz hakkınızı helal edin.
saygılar

arkadaşlar işlerimin yoğun olmasından dolayı internete pek bağlanamıyorum kusura bakmayın.

herkese iyi yada kötü dilekleri için teşekkür ederim. başta da sölediğim gibi düşmeyen motorcu yoktur ama az daha sağa yatırsaydım o tanka çarparak Allah belamı verecekti :)
benim durumum iyi, motosikletinde durumu iyi.
@ÜmitDura başta olmak üzere hepiniz hakkınızı helal edin.
saygılar

3 kaatcı seni :) bağırdım bağırdım duymadın saat 14:00 benim tükkanın önünden geçtin, gözlükleride takmışsın yanlaya yanlaya gidiyorsun :)bi dahaki sefere balkondan kafana küllük atarım yoksa sesin geldiği tarafa bak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gandırdım hepünüzü :p kaza yapan kişi ben değilim

anladııım sitede kendini tanıtmak için bu kazayı planladın dublör tuttun ve kazayı o yaptı, kaza üzerinden prim yapıp herkese kendini tanıttın ilgileri üstüne çektin... :queen: ":p"

Son düzenleme:
Üstat biz ara ara gaz açmak ZORUNDAYIZ, benim motorun harareti 110 dereceye çıkmıştı bir ara. Şunu da söyleyeyim, arkadaşı gaza getiren biz SS'ler değildik, grup toplanmadan hazır gazlı gelmişti...

niye 110'a çıkartıyorsun sende arkadaşım suç sende (=
bak benim gibi tuş yapak sana da fan aç istediğin ısıda :p

kazadan 1 dakka önce irfana dedimki bu girer biyere demiştim ALLAH korusun...böyle dedim. ilk önce kavga var sandım hayabusanın yere düştüğünü gördüm derken hızlı gonzalesmiş meğeresem birebir konuştum sonra bi sıkıntı varmı die sordum işin zevki bu abi die cevap verdi bana.. düşücez kalkcaz enduro yapıyoruz gibisinden konuştu...

"arkadaşlar bir an toparlayamadım malesef sonuç komik oldu.
sağlık olsun düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş olanı vardır. bütün suç fz8 li arkadaşın o beni gaza getirdi "

Deneyim tecrübe böyle oluyor çok geçmiş olsun yakışıklı..Biraz espiri olacak illaki işin içinde....Konuşmada söylediğim gibi sen bizden birisin ve san veya bu sitedeki arkadaşların herhangi birisinin üzülmesi hepimizi mutsuz eder.Daha dikkat hem seni hemde bizleri mutlu edecektir. Allaha emanet olun....

sanada geçmiş olsun abicim tekrardan :)

İnsanlar bu sitede bazen aniden flaş olur, sonra da çok sevilir.. Senin gibi uçarak olanını hiç görmemiştim. :santa:

sesli güldüm vallaha allah'ta seni güldürsün abicim :)

gandırdım hepünüzü :p kaza yapan kişi ben değilim

umarım bu olay kulağına küpe olmuştur. Grup sürüşlerindeki esas konu kendinden çok başkalarını da riske atmandır.
bir düşünsene alikemal ve seçkinin motorlarına da vurabileceğini aynı şekilde ( allah korusun tabi )
size hiç birşey olmadığını var saysak bile hangisinin masrafını karşılayabilirsin en basit hali ?

şimdi geziye katılan arkadaş bu resimdekimiydi bi soralım bakalım...

big_81925819m4s.jpg

birde 600'lükmüş bu cihaz onuda belirteyim unutmadan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar