neden kimse kaza olmuş gibi davranmıyor?
Aslında böyle durumlarda vah vah,ya kötü oldu vs. vs. denir doğru.
Arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ama öyle bir durum ki bu arkadaşımız baştan sona hep bir farklılık yaratayım düşüncesinde motorla agresif hareketler yapıyordu.Ben daha Altınoava'dan çıkarken bu çocuk kaza yapacak yada birine yaptıracak diyordum,grubun genel kanısı da buymuş.
Seçkin güzel yakalamışsın teşekkürler. Ben daha farklı olduğunu tahmin ediyordum,yani daha kötü bir şekilde yolun kenarındaki beton borulara vurup tankın arkasına uçtuğunu düşünmüştüm.
ahaha adam bi anda kayboldu ortalıktan :queen:
Bu arada sonrasında durup yardıma koştunuz değilmi?
Motorun marka model neydi arkadaşın kaza sonrası resimleri varmı acaba?
En önemlisi kendisinde birşey varmı?
:thumleft: nicki neymiş kimmiş merak ettim ,kaza fotosu alsaydınız tüh ben olsam hemen ilkyarım anı vs hepsini fotoğraflardımArkadaşın kendisinde birşey yok, ucuz atlattı fakat benim asıl komiğime giden olay; kazadan sonra üzerine basa basa söylendi tek sıra gidiyoruz, yol kötü, kimse kimseyi geçmesin diye, ama arkadaş yine sollama yapa yapa gitti.
kazadan sonra arkadaşımızda ve motorunda hasar olmadığını görünce vurduk makaraya hepberaber...Videonun öncesi var...Kardeşimiz maşallah yetenekli.Tek teker yanlamalar falan iyi ama yeri değildi...Son geçişi yapmayacaktım.Bu kadar gaza geleceğini bilemezdim...