29 Nisan Karamürsel Gezisinde Uçan Supermoto!!

Evet arkadaşlar merakla beklenen video, buyrun...

[YT]eMskW0mbbF8&feature=youtu.be[/YT]

F54

benim anladığım acaba mıcırlı yollarda neden yüksek hız?

Ogun koftecinin onunde o arkadasi uyaricaktim lafim dilimin ucunda kaldi.
Allahtan bir sakatlik olmadi. Gecmis olsun tekrar.

neden kimse kaza olmuş gibi davranmıyor?

Aslında böyle durumlarda vah vah,ya kötü oldu vs. vs. denir doğru.
Arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ama öyle bir durum ki bu arkadaşımız baştan sona hep bir farklılık yaratayım düşüncesinde motorla agresif hareketler yapıyordu.Ben daha Altınoava'dan çıkarken bu çocuk kaza yapacak yada birine yaptıracak diyordum,grubun genel kanısı da buymuş.

Seçkin güzel yakalamışsın teşekkürler. Ben daha farklı olduğunu tahmin ediyordum,yani daha kötü bir şekilde yolun kenarındaki beton borulara vurup tankın arkasına uçtuğunu düşünmüştüm.

Son düzenleme:
İkinci seyredişimde fark ettim ne olduğunu. Geçmiş olsun; motor üstünde sakin olabilmek gerek.

Merakı mı giderdin en sonunda,sonrası ne oldu?sakatlık olmadığını yazmıştınızda kaç dene tiken çıkarttınız garipten:)

arkadaş tüm uyarulara rağmen o kadar hatalı sürüyodu ki millet bırakın ne hali varsa görsün keskin sirke kendi küpüne zarar tarzi bi tavir takındı sanırım :p

Aslında böyle durumlarda vah vah,ya kötü oldu vs. vs. denir doğru.
Arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ama öyle bir durum ki bu arkadaşımız baştan sona hep bir farklılık yaratayım düşüncesinde motorla agresif hareketler yapıyordu.Ben daha Altınoava'dan çıkarken bu çocuk kaza yapacak yada birine yaptıracak diyordum,grubun genel kanısı da buymuş.

Seçkin güzel yakalamışsın teşekkürler. Ben daha farklı olduğunu tahmin ediyordum,yani daha kötü bir şekilde yolun kenarındaki beton borulara vurup tankın arkasına uçtuğunu düşünmüştüm.

Videoyu Alikemal çekti (kafasında karemayla gezen Beyaz FZ8), ben sadece kurgulayıp nete yükledim.

Kalabalığı görünce gaza gelip, gezinin başından beri kendini ispatlama çabasındaydı arkadaş ve resmen kaza geliyorum diyordu... Teker denemesi yapacaksan eğer, boş ve güvenli bir alanda 2-3 arkadaşınla beraber güvenlik ekipmanlarını tastamam giyer gider yaparsın arkadaş. 60 tane motorun olduğu kalabalık gezide olmaz o işler. Neyse ucuz atlattı, o tankın yanından değil de direk üzerine de çarpıp ciddi şekilde yaralanabilirdi veya daha kötüsü ölebilirdi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah korumuş hakkaten,ama kaza bağıra bağıra geliyordu,neyse ki çok tatsız şekilde sonuçlanmadı..

ahaha adam bi anda kayboldu ortalıktan :queen:
Bu arada sonrasında durup yardıma koştunuz değilmi?
Motorun marka model neydi arkadaşın kaza sonrası resimleri varmı acaba?
En önemlisi kendisinde birşey varmı?

ahaha adam bi anda kayboldu ortalıktan :queen:
Bu arada sonrasında durup yardıma koştunuz değilmi?
Motorun marka model neydi arkadaşın kaza sonrası resimleri varmı acaba?
En önemlisi kendisinde birşey varmı?

Arkadaşın kendisinde birşey yok, ucuz atlattı fakat benim asıl komiğime giden olay; kazadan sonra üzerine basa basa söylendi tek sıra gidiyoruz, yol kötü, kimse kimseyi geçmesin diye, ama arkadaş yine sollama yapa yapa gitti.

Arkadaşın kendisinde birşey yok, ucuz atlattı fakat benim asıl komiğime giden olay; kazadan sonra üzerine basa basa söylendi tek sıra gidiyoruz, yol kötü, kimse kimseyi geçmesin diye, ama arkadaş yine sollama yapa yapa gitti.
:thumleft: nicki neymiş kimmiş merak ettim ,kaza fotosu alsaydınız tüh ben olsam hemen ilkyarım anı vs hepsini fotoğraflardım
goproyu almadan gelmemek lazım bundan sonraki gezilere :cherry::bestmt:

kazadan sonra arkadaşımızda ve motorunda hasar olmadığını görünce vurduk makaraya hepberaber...Videonun öncesi var...Kardeşimiz maşallah yetenekli.Tek teker yanlamalar falan iyi ama yeri değildi...Son geçişi yapmayacaktım.Bu kadar gaza geleceğini bilemezdim...

kazadan sonra arkadaşımızda ve motorunda hasar olmadığını görünce vurduk makaraya hepberaber...Videonun öncesi var...Kardeşimiz maşallah yetenekli.Tek teker yanlamalar falan iyi ama yeri değildi...Son geçişi yapmayacaktım.Bu kadar gaza geleceğini bilemezdim...

Herşey senin yüzünden birader, adamı niye gaza getiriyosun? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar